Μια ημέρα γεμάτη εκπλήξεις ήταν η σημερινή για το Νίκο Μουτσινά, που είχε την ονομαστική του εορτή. Οι συνεργάτες του δεν τον άφησαν να… αγιάσει, καθώς σε κάθε ενότητα του «Για την παρέα» προέκυπτε και κάτι καινούριο!

Όλα ξεκίνησαν με το δώρο που έκανε όλη η ομάδα στην αρχή της εκπομπής. Ποιος είπε όμως ότι θα έμεναν σε αυτό;

Λίγο αργότερα, την ώρα της «Χρυσής Τηλεόρασης», προβλήθηκε απόσπασμα από τα Διλήμματα τις Κατερίνας Καινούργιου. Ο παρουσιαστής έκανε λόγο για την αγαπημένη του ηθοποιό που υποδύεται τη «μάνα» και ακριβώς μετά εκείνη έκανε την εμφάνισή της στο πλατό!

Λίγο μετά προβλήθηκε ένα βίντεο από τηλεθεάτρια, που προκάλεσε την παραγωγή του Open και της εκπομπής να πάει η Αναστασία Γιούσεφ στο πλατό. Η γνωστή χορεύτρια όχι απλά έδωσε το παρών αλλά άφησε άπαντες άφωνους με τα λικνίσματά της.

Η παραγωγή δεν άφησε τις «προκλήσεις» του Νίκου αναπάντητες και μάλιστα του πήγαν τη γούνα και τα ρούχα που είδε στο My Style Rocks πριν λίγο καιρό. Εκείνος όχι απλά δέχτηκε τα δώρα, αλλά μετά από απαίτηση του κοινού τα φόρεσε!

Στη συνέχεια και κατά την κριτική ρούχων, ο Νίκος ξεκίνησε να μιλά για τις στιλιστικές επιλογές και την τιμητική της είχε και η Δήμητρα Αλεξανδράκη. Όταν άρχισε λοιπόν να την… «περιλαμβάνει» εκείνη έκανε την εμφάνισή της.

Το τέλος ήταν το καλύτερο με την Ζέτα Μακρυπούλια να παρεμβαίνει κατά τη διάρκεια της συνέντευξης της Ρούλας Ρέβη και να εύχεται στον παρουσιαστή.

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί όλες τις εκπλήξεις!