Άρτα: Ένας 29χρονος πυροβόλησε θανάσιμα τον 80χρονο πεθερό του


Άγριο έγκλημα σημειώθηκε στο Αστροχώρι Άρτας. Ένας 29χρονος πυροβόλησε θανάσιμα τον 80χρονο πεθερό του.

Νέα στοιχεία για το άγριο φονικό στο Αστροχώρι Άρτας έρχονται στο φως της δημοσιότητας με θύμα έναν 80χρονο και φερόμενο δράστη τον 29χρονο γαμπρό του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 29χρονος είχε πάρει συναινετικό διαζύγιο με την σύζυγό πριν λίγες ημέρες και η γυναίκα είχε επιστρέψει στο πατρικό της.

Ο 29χρονος βρέθηκε στο Αστροχώρι για να δει το δύο ετών παιδί του, καθώς είχε συμφωνήσει με τη σύζυγό του τους όρους και τους χρόνους κατά τους οποίους θα μπορούσε να το δει.

Ο 29χρονος, σύμφωνα με τα τοπικά μέσα, γνωστός στην περιοχή για τον εκρηκτικό του χαρακτήρα, καβγάδισε και στην συνέχεια πήρε το όπλο και πυροβόλησε.

Φαίνεται ότι στόχος ήταν η πρώην σύζυγός του, την οποία ευτυχώς δεν βρήκαν τα πυρά. Νεκρός ωστόσο έπεσε ο 80χρονος πατέρας της από τους πυροβολισμούς που δέχθηκε.

Βρέθηκε το αυτοκίνητό του
Οι αστυνομικοί κατάφεραν να εντοπίσουν αργά το βράδυ της Πέμπτης το αυτοκίνητο με το οποίο διέφυγε ο 29χρονος, αμέσως μετά το έγκλημα και θεωρούν πως θα συλληφθεί μέσα στις επόμενες ώρες.

Σύμφωνα με αστυνομικές πήγες, τον φερόμενο δράστη της δολοφονίας του ηλικιωμένου συνάντησε βοσκός της περιοχής, στον οποίον είπε ότι βγήκε στο βουνό γιατί έχει προβλήματα με συγγενικά του πρόσωπα.

πηγή



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!