Άννα Χατζή: Όσα χρειάζεται να ξέρεις για την παίκτρια του GNTM 2


Το βράδυ της Τρίτης, στο επεισόδιο του GNTM 2 είδαμε την Άννα Χατζή και την Ίλντα Κρόνι να είναι υποψήφιες προς αποχώρηση. Αν μας έλεγε κάποιος πριν καιρό ότι σε αναμέτρηση της Ίλντα με την Άννα θα έφευγε η πρώτη, δεν θα το πιστεύαμε. Ίσως ούτε και οι κριτές. Αλλά σε αυτή τη διάρκεια του παιχνιδιού η Άννα Χατζή είναι από τα πρόσωπα που ξεκίνησαν από τη βάση και έδειξαν την μεγαλύτερη εξέλιξη. Οπότε αυτό ίσως να μέτρησε.

Οι μέχρι σήμερα διαρροές πάντως λένε πως θα είναι η επόμενη που θα αποχωρήσει από το GNTM 2, άρα το επεισόδιο της Δευτέρας θα είναι και το τελευταίο που θα την δούμε.

GNTM 2: Όλα όσα δεν ξέρεις για τη Μαρία Μιχαλοπούλου

Είναι λοιπόν μια καλή στιγμή να μάθουμε μερικά πράγματα για εκείνη που δεν άπτονται και του πάθους της για το μόντελινγκ. Γιατί, αν και 19 ετών, η Άννα Χατζή έχει να επιδείξει και σημαντικά πράγματα σε ακαδημαϊκό επίπεδο, είτε που έχουν γίνει είτε που θέλει να τα κάνει. Φυσικά πολλά αλλάζουν σε ένα μυαλό 19 ετών, αλλά πριν μπει στο παιχνίδι, η Άννα Χατζή δήλωνε πως θέλει να κάνει μεταπτυχιακό στην εγκληματολογία και είναι ένας κλάδος που την εξιτάρει.

Άννα Μαρία Ηλιάδου: Αυτός είναι ο σύντροφος του «Bratis’ girl»

Παράλληλα, συνεχίζει τις σπουδές της στο πτυχίο κοινωνικής και εκπαιδευτικής πολιτικής. Στο πρώτο έτος της σχολής της είχε συμμετάσχει εθελοντικά στο Διεθνές Ινστιτούτο Κυβερνοασφάλειας, που στοχεύει στην έμπρακτη ενεργοποίηση των πολιτών σε θέματα νέων τεχνολογιών και διαδικτύου.

Άλλο σημαντικό κομμάτι στο παρελθόν της είναι και το υγρό στοιχείο, αφού η Άννα έκανε πόλο για τέσσερα χρόνια.

Εκτός από το GNTM, έχει συμμετοχή σε 5 fashion shows και έχει θέση τον πήχη πολύ ψηλά, μέχρι το να γίνει μοντέλο στο σόου της Victoria’s Secret.

View this post on Instagram

Click by: @undefiledphotography Dress & Sandals: @niriides_accessories_

A post shared by (@anna.hadjii) on Jun 4, 2019 at 4:54am PDT

View this post on Instagram

She is a mess but she is a masterpiece. Click by: @iam_nxrl ?

A post shared by ??‍♀️ (@anna.hadjii) on May 28, 2019 at 12:31pm PDT

View this post on Instagram

Click by: @marigiannaxatzidaki Make up Artist: @sofiamaroudi

A post shared by ??‍♀️ (@anna.hadjii) on May 22, 2019 at 4:01am PDT

The post Άννα Χατζή: Όσα χρειάζεται να ξέρεις για την παίκτρια του GNTM 2 appeared first on Peoplegreece.com.



πηγή



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!