Άννα Βίσση: Παρασύρει την Θεσσαλονίκη με ένα «εκρηκτικό» one woman show!


Με τις επιτυχίες της, τις δυνατές της ερμηνείες και τη μοναδική σκηνική της παρουσία, η Άννα Βίσση επέστρεψε, για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, στις νύχτες της Θεσσαλονίκης, κάνοντας το «Barbarella Live Party» το απόλυτο place-to-be!

Από το πρώτο κιόλας διήμερο, οι εμφανίσεις έγιναν sold out, με το κοινό να προκαλεί το αδιαχώρητο και να αποθεώνει την «απόλυτη Ελληνίδα star», η οποία, για ακόμα μία φορά, χαρίζει ένα «εκρηκτικό» one woman show.

Με κομμάτια από το πρόσφατο studio album «Ηλιοτρόπια», που κυκλοφορεί από την Panik Gold και επί 13 συνεχόμενες εβδομάδες βρίσκεται στις πρώτες θέσεις του IFPI Albums Sales Chart με τις φυσικές πωλήσεις δίσκων, διαχρονικές επιτυχίες και «ψαγμένες» ενορχηστρώσεις, η Άννα Βίσση, έχοντας στο πλευρό της τη «χρυσή» 11μελή της μπάντα και δύο ταλαντούχους νεαρούς τραγουδιστές, παρασύρει το κοινό σε ένα ξεχωριστό μουσικό ταξίδι.

Κάθε Παρασκευή και Σάββατο, στο «Barbarella Live Party», οι νύχτες της Θεσσαλονίκης γεμίζουν με μουσική, πάθος και σαγήνη, με τη φωνή και το ταμπεραμέντο της Άννας Βίσση!
Από τις 20 Δεκεμβρίου, η Άννα Βίσση θα βρίσκεται στο καλλιτεχνικό της σπίτι στην Αθήνα, το «Hotel Ερμού», για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά.

The post Άννα Βίσση: Παρασύρει την Θεσσαλονίκη με ένα «εκρηκτικό» one woman show! appeared first on Peoplegreece.com.

πηγή



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!