Ξεκίνησαν οι διαφωνίες και ανάμεσα στις παίκτριες στο My Style Rocks! Την φετινή χρονιά βλέπουμε τις παίκτριες να βαθμολογεί η μία την άλλη, γεγονός που ξεκινά να φέρνει… τριβές ανάμεσά τους.

Κάτι τέτοιο συνέβη και σήμερα ανάμεσα στην Χριστίνα Παπαδέλλη και την Κάτια Πλούμη. Όταν η Χριστίνα πόζαρε και είδε τις βαθμολογίες των συμπαικτριών της, όλες ήταν ιδιαίτερα ψηλές εκτός από της Κάτιας.

Όταν ο λόγος πέρασε στην Κάτια λοιπόν, η Χριστίνα της είπε γελώντας: «Που έβαλες τριά επειδή σου έβαλα δύο!». Η Κάτια δεν άκουσε τι είπε η συμπαίκτριά της και απάντησε: «Άμα έρθω εκεί..». Στη συνέχεια εξήγησε πως αυτό που δεν της άρεσε ήταν ότι τα ρούχα αυτά δεν θα ήταν επιλογή της ίδιας.

Η Χριστίνα Παπαδέλλη της εξήγησε πως δεν είναι αυτός ο σκοπός και το κριτήριο του παιχνιδιού, γεγονός που ήρθαν να επιβεβαιώσουν οι βαθμολογίες των υπολοίπων αλλά και της επιτροπής. «Δεν καταλαβαινόμαστε. Εντάξει… καλά!», της είπε και από τη μεριά της η Κάτια ξεκίνησε να λέει: «Πώς θα δώσω 4; Κάτι δεν μου κολλάει. Με το ζόρι;». Τότε η Χριστίνα ανέβασε αρκετά τον τόνο της φωνής της και είπε: «Λοιπόν το τελειώνω εδώ γιατί δεν συνενοούμαστε, εντάξει; Πάμε παρακάτω».

 

Ωστόσο η ένταση δεν τελείωσε εκεί. Υπήρξε συνέχεια και στην κριτική της συμπαίκτριάς τους, Τάμτα. Όταν πήρε το λόγο και πάλι η Κάτια σημείωσε: «Να ξεκαθαρίσουμε ότι άλλο το στυλ, άλλο οι συμπάθειες και άλλο τι μας κάθεται στο μάτι. Ότι θέλει θα κάνει ο καθένας. Κι εμένα πολλές φορές μου έχουν βάλει 2 όπως η Χριστίνα και δεν έχω πει τίποτα». Τελειώνοντας τη φράση της μάλιστα κοίταξε υποτιμητικά τη Χριστίνα.

Η τελευταία δεν άφησε να πέσει κάτω η κίνηση και της είπε: «Καλά μη με κοιτάς έτσι!».

Δείτε το βίντεο.