Άκης Τσοχατζόπουλος: Το συγκινητικό αντίο της εγγονής του


Η εγγονή του  Άκη Τσοχατζόπουλο, Κιάρα Μαρκέζη, είπε με το δικό της τρόπο το αντίο στον παππού της 

Η εγγονή του άλλοτε ισχυρού άνδρα του ΠΑΣΟΚ ανέβασε δύο φωτογραφίες σε insta story, στις οποίες είναι μικρούλα και φιλά το μάγουλο του παππού της.

Η Κιάρα συνόδευσε τις φωτογραφίες με μια καρδιά και στη δεύτερη γράφει “για πάντα”.

 

Ο Άκης Τσοχατζόπουλος πέθανε το πρωί της Παρασκευής, σε ηλικία 82 ετών από πολυοργανική ανεπάρκεια. Αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα υγείας και νοσηλευόταν σε ιδιωτικό νοσηλευτήριο στην Καστέλλα.

Η Κιάρα γεννήθηκε την 1η Μαρτίου του 2000, όταν ο παππούς της ήταν ακόμη υπουργός Εθνικής Άμυνας στην κυβέρνηση Σημίτη. Είναι κόρη του επιχειρηματία Αλέξανδρου Τσοχατζόπουλου (γιος του Άκη Τσοχατζόπουλου από την πρώτη του γυναίκα) και της γνωστής φωτογράφου Μαρίας Μαρκέζη.

 Έγινε γνωστή από τη συμμετοχή της στο My Style Rocks. H ίδια είχε δηλώσει για τη συμμετοχή της στο reality και για τα σχόλια που γίνονταν για τον παππού της: «Αισθάνομαι ωραία για τη συμμετοχή μου στο My Style Rocks και περίεργα για αυτά που λένε για τον παππού μου» και είχε προσθέσει:

 “Έκανε κάποια σχόλια ο Λάκης Γαβαλάς που δεν μου άρεσαν. Εγώ αυτήν τη στιγμή κάνω νέο ξεκίνημα και προσπαθώ αρκετό καιρό να δουλέψω στον χώρο της μόδας για να επιβιώσω. Θεωρώ ότι το να αναφέρονται στον παππού μου είναι χτύπημα κάτω από τη μέση και δεν έχει καμία σχέση η συμμετοχή μου στο “My Style Rocks”», είχε πει στο Secret της εφημερίδας “Παραπολιτικά”.

enikos

πηγή



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!