Ο Άκης Σακελλαρίου αντιμετώπισε ένα ιδιαίτερα σοβαρό πρόβλημα με την υγεία του, το οποίο ευτυχώς ξεπέρασε. Μετά από μέρες νοσηλείας και διασωληνωμένος στην εντατική, ο ηθοποιός αντιμετώπισε ξεπέρασε πλήρως κάθε πρόβλημα.

Με την οικογένεια και το ιατρικό προσωπικό στο πλευρό του κατάφερε να ξεπεράσει τις επιπλοκές της νόσου των λεγεωνάριων.

«Ένας πονοκέφαλος και ένας πυρετός ο οποίος δεν πέφτει, που μπορεί να εξελιχθεί μοιραία», είπε αρχικά για όσα έζησε και διευκρίνισε στην κάμερα του Alpha: «Δεν ήταν δυνατός ο πυρετός… Δεν πονούσε ασφυκτικά το κεφάλι μου».

«Έκανα το λάθος και πήρα αντιβίωση που δεν έπιασε. Εφόσον δεν έπιασε, ευτυχώς πήγα κατευθείαν στο νοσοκομείο. Άλλοι συνάνθρωποί μου πήγαν σε δεύτερη αντιβίωση και αυτό τους κόστισε! Σε εμένα ευτυχώς χτύπησε μόνο πνευμόνια και εγκέφαλο», φρόντισε να δηλώσει μετά το εξιτήριο που πήρε και το αίσιο τέλος.

Μάλιστα φρόντισε να σημειώσει πως η έγκαιρη παρέμβαση των γιατρών ήταν αυτή που έκρινε τη ζωή του: «Το πρώτο πράγμα που οφείλω να κάνω είναι να ευχαριστήσω το νοσοκομείο Σωτηρία… Είναι εξαιρετικό προσωπικό. Νομίζω ότι κινήθηκαν γρήγορα και σωστά και νομίζω ότι οφείλω την ανάνηψή μου στην κατάρτισή τους».

Δείτε το βίντεο.