Άδεια την ημέρα της επίθεσης είχε ζητήσει η 35χρονη – Το έγγραφο ντοκουμέντο


Προσωπικούς λόγους  είχε επικαλεστεί η 35χρονη κατηγορούμενη για την επίθεση με βιτριόλι στην 34χρονη Ιωάννα για να απουσιάσει την μοιραία ημέρα από την δικηγορική εταιρεία στην οποία εργάζεται.
Η νεαρή γυναίκα, όπως προκύπτει από στοιχεία της δικογραφίας, την παραμονή της επίθεσης με email είχε αιτηθεί από τους προϊσταμένους της άδεια προκειμένου να απουσιάσει από την δουλειά της.

Στη αίτηση άδειας της η 35χρονη αναφέρει:

Καλημέρα σας,

Ήθελα να σας αιτηθώ άδεια αύριο στις 20/5/2020 για σοβαρούς προσωπικούς λόγους. Για οποιαδήποτε διευκρίνιση παραμένω στη διάθεση σας.

Με εκτίμηση,

Κ.Ε.

Τμήμα Ανάκτησης Απαιτήσεων

 

Το αινιγματικό ιδιόχειρο σημείωμα, η τηλεκάρτα και η περούκα

Ένα ιδιόχειρο σημείωμα που εντοπίστηκε στο διαμέρισμα της 35χρονης που κατηγορείται για την επίθεση με βιτριόλι στην 34χρονη Ιωάννα βρίσκεται στο «μικροσκόπιο» των αρχών.

Το σημείωμα, όπως αναφέρεται στη δικογραφία, ξεκινά με τις λέξεις: «Τι θα γίνει με τον πρώην» και τελειώνει «δυο εβδομάδες από τώρα το νωρίτερο» και οι αρχές καλούνται να αποκρυπτογραφήσουν το περιεχόμενο ώστε να διαπιστώσουν αν σχετίζεται με την επίθεση σε βάρος της Ιωάννας το πρωί της 20ης Μαΐου.

Το σημείωμα καταγράφεται στο διαβιβαστικό της αστυνομίας μεταξύ των κατασχεθέντων στο σπίτι της κατηγορούμενης στου Ζωγράφου.

Την ώρα της σύλληψης πάνω στην νεαρή γυναίκα βρέθηκε η περούκα αλλά και η πολυσυζητημένη τηλεκάρτα η οποία, σύμφωνα με τις αρχές αποτέλεσε στοιχείο «κλειδί» για την λύση του μυστηρίου.

Από την ανάλυση του υλικού των καμερών όπου απεικονίζεται η δράστιδα οι αρχές διαπιστώνουν σημεία ταύτισης με τα κατασχεθέντα ευρήματα στο σπίτι της.
Όπως αναφέρεται στη δικογραφία:

    Η τσάντα είναι ίδιου χρωματισμού , ίδιου σχήματος (τσάντα πλάτης) διαθέτει την ίδια χαρακτηριστική κάθετη γραμμή καθώς και οριζόντια ένδειξη πάνω από την γραμμή σημεία τα οποία προσομοιάζουν απόλυτα με αυτά της τσάντας της δράστιδας.
    Το κατασχεθέν παντελόνι είναι τύπου καμπάνα όπως αυτό που φοράει η δράστιδα.
    Το κατασχεθέν παλτό προσομοιάζει απόλυτα στο μήκος , το χρωματισμό αλλά και στο χαρακτηριστικό γιακά με αυτό της δράστιδος.

πηγή



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!