Άγριες Μέλισσες Spoiler: Τελικό ξεκαθάρισμα λογαριασμών – Ο Δούκας δολοφονεί τον Θέμελη


Στο Πρω1νό προβλήθηκε απόσπασμα από το αποψινό επεισόδιο της σειράς του ΑΝΤ1 και στη συνέχεια ο Αλέξης Μίχας έκανε ένα spoiler. Συγκεκριμένα, αποκάλυψε ότι ο Δούκας Σεβαστός θα δηλητηριάσει τον Σωκράτη Θέμελη.

Τελικό ξεκαθάρισμα λογαριασμών. Ο Δούκας Σεβαστός θα συναντηθεί με τον Σωκράτη Θέμελη και μετά από λίγο ο Σωκράτης βρίσκεται νεκρός από καρδιακό επεισόδιο. Πως έχει συμβεί αυτό; Ο Δούκας τον δηλητηρίασε, του έριξε κάτι σε αυτό που έπινε. Δεν είναι η πρώτη φορά που το κάνει αυτό ο Δούκας στις Άγριες Μέλισσες. Το έχει κάνει και στην περίπτωση του Γιώργη Σταμίρη, του πατέρα των τριών αδερφών.

Η Ανέτ όταν το μαθαίνει αυτό συγκλονίζεται. Φυσικά δε μιλάει. Αντίθετα θα δούμε τη Μυρσίνη, όταν της λέει ο Δούκας την πράξη του, μάλλον να συμφωνεί. Ο Μελέτης θα συγκλονιστεί με αυτή την εξέλιξη και θα είναι αυτός που υποψιαστεί τον Δούκα, γιατί γνωρίζει τι είχε συμβεί με τον Γιώργη Σταμίρη.”, αποκάλυψε ο δημοσιογράφος.

Στο αποψινό επεισόδιο των “Άγριων Μελισσών” θα δούμε την Ελένη να αρνείται τον συμβιβασμό του Βόσκαρη και να είναι αποφασισμένη να φτάσει τη δίκη μέχρι τέλους, ενώ ο Λάμπρος της εκφράζει τη δική του επιθυμία για το τι θα κάνουν με τη ζωή τους. Ο Νικηφόρος προσπαθεί να χαλάσει τα σχέδια του Δούκα, αλλά πέφτει σε αδιέξοδο άλλη μια φορά.

Η Ασημίνα ανάμεσα σε αυτόν, το παιδί και τη Δρόσω προσπαθεί απελπισμένα να βρει μια ισορροπία. Παράλληλα, όλο το χωριό ασχολείται με τον ερχομό του Ευτύχη. Η Βιολέτα είναι αποφασισμένη να τον κρατήσουν, αλλά η κατάσταση του Μιλτιάδη προβληματίζει τον Λάμπρο και προσπαθεί να τους αποτρέψει.

Η Δρόσω προτείνει στον Κυριάκο να του γράψει ένα τραγούδι, ενώ ο Κωνσταντής, παρά τον χωρισμό τους, συνεχίζει να την υποστηρίζει στη Μυρσίνη που προσπαθεί να τον φέρει με τα νερά της. Μια αναπάντεχη εξέλιξη βάζει την Πηνελόπη μπροστά στο δίλημμά της. Αλέξης ή Μελέτης. Την ίδια στιγμή, η Σοφούλα προετοιμάζει τη φυγή της. Θα προλάβει να το σκάσει πριν την πάρει είδηση ο Βόσκαρης;

πηγή



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!