Άγριες Μέλισσες: Ώρα μηδέν για τον Μελέτη – Μαθαίνει την αλήθεια για τον πατέρα του


Aνατροπές και ραγδαίες εξελίξεις έρχονται στα επόμενα επεισόδια της τηλεοπτικής σειράς «Άγριες Μέλισσες» του ΑΝΤ1. Ο Μάνος Βόσκαρης θέλοντας να εδραιώσει τη θέση του στο Διαφάνι «πολιορκεί» τη Σοφούλα, ενώ η Πηνελόπη την πετούν έξω από το σπίτι των Σεβαστών παντρεύεται τον Γραμματικό. Η Ασημίνα συγκρούεται άσχημα με τον Νικηφόρο και με την οικογένειά του για τα μάτια του Μπαμπη και η Δρόσω αφήνει την Τρούμπα και επιστρέφει στο Διαφάνι, όπου τα πράγματα συνεχίζουν να πιέζουν τις αντοχές των τριών αδελφών Σταμίρη.

Στο επεισόδιο της Τρίτης (8/12), η άρνηση του Συνεταιρισμού ν’ αποδεχτεί τη νέα επιχειρηματική πρόταση του Νικηφόρου θα προκαλέσει έντονες συγκρούσεις. Ο Προύσαλης βάζει λυτούς και δεμένους προκειμένου να φύγει ο Βόσκαρης από τη θέση του διοικητή, αλλά αυτός ο επικίνδυνος άντρας ήρθε για να μείνει! Από την άλλη, ο Λάμπρος είναι αποφασισμένος να τον αντιμετωπίσει κατά πρόσωπο. Η Πηνελόπη εμμένει στην απόφασή της να παντρευτεί τον Γραμματικό και ο Δούκας την πετάει έξω από το σπίτι. Η Πηνελόπη, σ’ αυτή τη δύσκολη κατάσταση, θα βρει έναν ανέλπιστο σύμμαχο.

Ο Μιλτιάδης αποφασίζει να σταματήσει την αγωγή που παίρνει, όμως η Ανέτ ετοιμάζει ένα σχέδιο που ίσως βελτιώσει την κατάστασή του. Η Δρόσω βρίσκεται ανάμεσα στον Τάκη και την Ελένη που προσπαθεί ο καθένας να την πάρει μαζί του, σε μια καινούρια ζωή στην Τουρκία. Η Δρόσω δεν θέλει να ακολουθήσει τον Τάκη, τον οποίο ψάχνει η αστυνομία. Ο εισαγγελέας σύμφωνα με το spoiler της εκπομπής «Ευτυχείτε!» θα είναι το πρόσωπο που θα βοηθήσει τον Λάμπρο να «ξεφορτωθεί» τον Βόσκαρη.  

 

Το «Πρωινό» έδειξε αποκλειστικά πλάνα από το επεισόδιο της σειράς «Άγριες Μέλισσες» που θα προβληθεί σήμερα ενώ το spoiler της εκπομπής αφορά στην εξέλιξη της ζωής του Μελέτη. Ο Μελέτης – τον οποίο ερμηνεύει ο ηθοποιός Γιώργος Γεροντιδάκης – πέφτει πάνω σε έναν καβγά της Ανέτ με τον μεγαλοτραπεζίτη Σωκράτη Θέμελη, ο οποίος είναι ο βιαστής της και πατέρας του. Θα προσπαθήσει να μάθει τι συμβαίνει και θα κινδυνεύσει να αποκαλυφθεί και η φυτεία κάνναβης, την οποία διατηρεί με τον Κωνσταντή υπό τη στήριξη του Θέμελη.

πηγή



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!