
Άγριες Μέλισσες: Η φωτογραφία που αποδεικνύει ότι η «Δρόσω» είναι το απόλυτο troll στα γυρίσματα της σειράς
Είναι ένα ταλαντούχο πλάσμα και αυτό το διαπιστώσαμε από το πρώτο κιόλας επεισόδιο της σειράς «Άγριες Μέλισσες». Όμως, η Δανάη Μιχαλάκη είναι και ένα κορίτσι με απίστευτο χιούμορ και ο λόγος για τον οποίο αρκετές φορές τα γυρίσματα διακόπτονται από τα γέλια, καθώς η… μικρή Σταμίρη τρολάρει ανελέητα.
Η ίδια, στον λογαριασμό της στο Instagram δεν διστάζει να μοιράζεται μερικές τέτοιες στιγμές, όπου όλα πρέπει να είναι πολύ σοβαρά, πολύ δραματικά, πολύ κάπως και στο τέλος, κάτι κάνει και οι συνάδελφοι της ξεσπούν σε γέλια.
View this post on InstagramΗ @marika.kitsou.official ξεκαρδίζεται. Η @ellitringou ποζάρει. Εγώ χαλάω την φωτογραφία. @roulamoniaki
«Η Μαρία Κίτσου ξεκαρδίζεται. Η Έλλη Τρίγγου ποζάρει. Εγώ χαλάω τη φωτογραφία», γράφει χαρακτηριστικά η ηθοποιός.
View this post on Instagram@ioannis_athanasopoulos_
![]()
@alex_georgiadis_photography
Δανάη Μιχαλάκη: Η «Δρόσω» από τις Άγριες Μέλισσες γεννήθηκε με το γονίδιο του ηθοποιού
The post Άγριες Μέλισσες: Η φωτογραφία που αποδεικνύει ότι η «Δρόσω» είναι το απόλυτο troll στα γυρίσματα της σειράς appeared first on Peoplegreece.com.