Άγριες Μέλισσες: Η Θεοφανία Παπαθωμά, οι εξελίξεις στη νέα σεζόν και ο ρόλος κλειδί


Οι “Άγριες Μέλισσες” ετοιμάζονται για τη μεγάλη επιστροφή τους. Η πρεμιέρα του πολυαναμενόμενου τρίτου κύκλου της δραματικής σειράς του ΑΝΤ1 είναι προγραμματισμένη για τη Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου.

Το πραξικόπημα της 21ης Απριλίου 1967 θα βρει τους ήρωες της σειράς ανυποψίαστους και η ζωή τους θα ανατραπεί για ακόμα μια φορά. Το Διαφάνι ετοιμάζεται να διανύσει την πιο σκοτεινή του περίοδο.

Ποιος θα είναι όμως φέτος ο ρόλος της Βιολέτας στις Άγριες Μέλισσες; Η κάμερα της εκπομπής “Super Κατερίνα” συνάντησε την Θεοφανία Παπαθωμά και οι ερωτήσεις για τις εξελίξεις στη δημοφιλή σειρά έπεσαν… “βροχή”.

 “Η Βιολέτα έχει επιστρέψει από την Κόρινθο και τώρα θα δούμε τι θα γίνει. Έχει επιστρέψει στο καφενείο και μπαίνει ενεργά πλέον σε αυτή τη νέα κατάσταση, με τις δικές της αντιδράσεις και τη δική της ιδεολογία” αποκάλυψε σχετικά με τον ρόλο της στον τρίτο κύκλο η Θεοφανία Παπαθωμά.

“Στο χωριό είναι όλοι ανάστατοι και δεν ξέρουν από πού τους ήρθε. Συγχωριανοί βρίσκονται στην εξορία, υφίστανται βασανιστήρια. Το καφενείο θα είναι ένας πυρήνας αντίδρασης, αλλά θα πρέπει να γίνεται και κάπως υπόγεια” υποστήριξε.

Τέλος για τη σχέση που θα έχει η Βιολέτα με τον Ακύλα, η Θεοφανία Παπαθωμά ανέφερε: “Στο Διαφάνι επειδή είμαστε μικρό χωριό, ερχόμαστε όλοι σε επαφή, οπότε φυσικά θα έρθει κοντά η Βιολέτα με τον Ακύλα προκειμένου να μαθαίνει πληροφορίες. Στο καφενείο μου πίνει καφέ και τον βρίζω κιόλας».

 
 
 

πηγή



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!