Άγριες Μέλισσες: Επιστρέφει στο Διαφάνι και θα προκαλέσει πολλές ανατροπές


Μία ακόμα βδομάδα με καταιγιστικές εξελίξεις στην επιτυχημένη σειρά του ΑΝΤ1, Άγριες Μέλισσες, ενώ ένα πρόσωπο που κάνει την εμφάνισή του θα προκαλέσει πολλές ανατροπές, αλλάζοντας τις συμμαχίες.

Έτσι στο σημερινό επεισόδιο των Άγριων Μελισσών, στην τηλεόραση του ΑΝΤ1, η Ελένη ενημερώνει τον Λάμπρο για όσα έχουν μάθει. Ο Λάμπρος πιεσμένος θέλει ν’ αντιδράσει όμως ο Σαράφης τον συμβουλεύει να μην μιλήσει. Ο Σέργιος έχοντας καταλάβει πως τα τρία κορίτσια προσπαθούν να βοηθήσουν τον Λάμπρο, επιμένει να προσφέρει κι εκείνος τη βοήθειά του.

Ο Τόλλιας αναγκάζεται να ζητήσει απ’ τον Ακύλα να σταματήσει τα έργα στο Διαφάνι, ενώ η Μυρσίνη κανονίζει μια συνάντηση με την Αντιγόνη. Η Ρένα δεν είναι τόσο σίγουρη για τα αισθήματα του Νικηφόρου αφού βλέπει πως ακόμα ενδιαφέρεται για την Ασημίνα. 

Μια απρόσμενη επίσκεψη στο χωριό θα φέρει τα πάνω κάτω, αφού κάνει την εμφάνισή της η Μάρω Λυκογιάννη, η μητέρα του Ζάχου. Είναι παλιά φίλη των Διαφανιωτών και ιδίως της οικογένειας Σταμίρη.

Στην Κατοχή, η Μάρω έγινε δασκάλα των κοριτσιών, αφού τα σχολεία ήταν κλειστά λόγω του πολέμου, και τα στήριξε με όλες τις δυνάμεις της. Είναι μία πολύ δυναμική γυναίκα, αγωνίστρια της ζωής και υπήρξε μέντορας της Ελένης, διδάσκοντάς την να στέκεται πάντα στα δικά της πόδια και να μη θεωρεί πως είναι κατώτερη των αντρών σε κανέναν τομέα.

διαβάστε αναλυτικά τι θα γίνει αυτήν την εβδομάδα στο ourlife.gr

πηγή



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!