Άγριες Μέλισσες: Αναβρασμός μετά την κλήτευση της Μυρσίνης στη δίκη του Βόσκαρη


Η Ανέτ γίνεται συνένοχος του Δούκα, χωρίς να το θέλει και οι εξελίξεις στις Άγριες Μέλισσες θα είναι συγκλονιστικές με τον Μάνο Βόσκαρη  να πλησιάζει σε ένα τέλος που ούτε φαντάζεται.

Στο επεισόδιο της Δευτέρας 22 Μαρτίου ο Κωνσταντής πείθει την Δρόσω και οι δυο τους ετοιμάζονται ν’ αναχωρήσουν για το Παρίσι, την ώρα που ο έρωτας της Ασημίνας και του Νικηφόρου δείχνει να αναθερμαίνεται. Στο σπίτι των Σεβαστών επικρατεί αναβρασμός μετά την κλήτευση της Μυρσίνης στο δικαστήριο. Ο Δούκας αποφασίζει να συναντηθούν με τον Βόσκαρη, προκειμένου να έρθουν σε μια συνεννόηση για να μείνει κρυφός ο ρόλος της Μυρσίνης σ’ αυτήν την υπόθεση. Η συνάντηση όμως θα πάρει απρόσμενη τροπή…

Η Δέσπω βρίσκει την μοναδική λύση για να παραμείνει ο Ευτύχης δίπλα στον Μιλτιάδη και την Βιολέτα. Ο Μελέτης αρχίζει μια έρευνα για να συνδέσει τον Δούκα με τον φόνο του Θέμελη, όμως η Δόμνα δηλώνει πως γνωρίζει ήδη τον πραγματικό ένοχο και η κατάσταση περιπλέκεται επικίνδυνα… για όλους.

Άγριες Μέλισσες: Τι θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο (18/3)
Στο επεισόδιο της Πέμπτη 18 Μαρτίου, όλοι είναι σοκαρισμένοι ύστερα απ’ την αποκάλυψη της Δρόσως… Η Δόμνα εκμυστηρεύεται στον Μελέτη τα συμπεράσματα της αστυνομίας πως ο πατέρας της δηλητηριάστηκε, με τις υποψίες του Μελέτη να πέφτουν πάνω… στον Δούκα. Η Ζωρζέτ προσπαθεί να πείσει τον Νικηφόρο να βρούνε μια συμβιβαστική λύση με την Δρόσω ενώ την ίδια στιγμή στο Διαφάνι προσπαθούν να πείσουν την Δρόσω να μην τραβήξει το σκοινί.

Καμία όμως απ’ τις δυο πλευρές δεν φαίνεται να υποχωρεί και ο Κωνσταντής προτείνει στην Δρόσω μια παράτολμη λύση… Η Ελένη και ο Λάμπρος φαίνονται απογοητευμένοι για την έκβαση της δίκης, μέχρι που ο Σαράφης τους αναπτερώνει τις ελπίδες καθώς η εμφάνιση ενός αναπάντεχου μάρτυρα μπορεί ν’ αλλάξει τα δεδομένα στις «Άγριες Μέλισσες».

πηγή



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!