Άγρια κόντρα Καιρίδη – Αναγνωστοπούλου: «Είστε κατά συρροή συκοφάντης» – «Δεν θα μου κάνετε χαρακτηρισμούς»


Άγρια κόντρα ξέσπασε στον αέρα του Attica TV ανάμεσα στον Δημήτρη Καιρίδη και την Σία Αναγνωστοπούλου. Το «φυτίλι» του καβγά άναψε όταν ο Δημήτρης Καιρίδης είπε «ψευδολογείτε αν θεωρείτε ότι ο πόλεμος στην Συρία ξεκίνησε το 2015».

Τότε η Σία Αναγνωστοπούλου απάντησε ότι «θα ήθελα να πάρετε πίσω το «ψευδολογείτε» γιατί ξέρετε ότι το 2015 έχουμε την κορύφωση και καταρρέει το κράτος της Συρίας. Σας παρακαλώ, εγώ δεν έκανα τέτοιους χαρακτηρισμούς για εσάς. Το «Ψευδολογείτε» δεν το δέχομαι. Καταρρέει ένα κράτος κ. Καιρίδη».

Ο Δημήτρης Καιρίδης ανταπάντησε ότι «κάνατε κάτι πολύ χειρότερο. Εκστομίσατε μια απίστευτη συκοφαντία. Εγώ όταν μίλησα για τους μουσουλμάνους ή τους Χριστιανούς, μίλησα καταγγελτικά για την Ευρώπη. Έκανα μια διαπίστωση ότι οι Ευρωπαίοι ψηφοφόροι και η ευρωπαϊκοί λαοί, που μέχρι χθες ήταν πολύ αυστηροί στη μετανάστευση, στο ζήτημα της Ουκρανίας έδειξαν μεγάλη γενναιοδωρία και προφανώς είναι μια πραγματικότητα ότι μεταχειρίζονται διαφορετικά χριστιανούς από την Ευρώπη και διαφορετικά μουσουλμάνους ή οποιουσδήποτε άλλους από διαφορετικές πλευρές του πλανήτη».

Σε άλλο σημείο ο ίδιος είπε «επιτρέψτε μου κυρία Αναγνωστοπούλου είστε κατά συρροή συκοφάντης» με την Σία Αναγνωστοπούλου να φωνάζει «σας άκουγα live» και είπε ότι θα ψάξει να το βρει.

Η Σία Αναγνωστοπούλου έλεγε ότι «δεν θα μου κάνετε χαρακτηρισμούς. Συκοφάντης και ψευδολογίες. Σας είχα ακούσει ζωντανά».

Στη συνέχεια, οι δημοσιογράφοι έδωσαν τον λόγο στον εκπρόσωπο της ΝΔ να συνεχίσει ώσπου τόνισε χαρακτηριστικά πως «ως προς αυτήν την συκοφαντία, θα έπρεπε να ντρέπεστε αλλά είναι δικό σας ζήτημα και δεν θα επιμείνω σε αυτό» εξοργίζοντας την συνομιλήτρια του.

«Θα μου πείτε εσείς να ντρέπομαι; Είσαστε καλά; Είστε καλά ότι θα μου πείτε να ντρέπομαι;» αναρωτήθηκε, η εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική συμμαχία αναζητώντας στην κινητή της συσκευή το σχετικό απόσπασμα από παλαιότερη συνέντευξη του κ. Καιρίδη.

Κάτι που ωστόσο δεν κατάφερε να κάνει στον λιγοστό χρόνο που απέμενε αλλά δεσμεύτηκε να το πράξει άμεσα και να το δημοσιεύσει στα social media.

Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ:

διαβάστε περισσότερα



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!