Ξεχώρισε για τη μαχητικότητά του εντός γηπέδων και κάτι τέτοιο φαίνεται πως συμβαίνει και εκτός! Ο πρώην ποδοσφαιριστής της Λίβερπουλ πάσχει από την επάρατη νόσο και δίνει τη δική του μάχη.

Τον Σεπτέμβριο του 2017, σε ηλικία μόλις 31 ετών ανακοίνωσε πως αποσύρεται από την ενεργό δράση λόγω χρόνιου προβλήματος στο γόνατο. Ωστόσο δεν ήταν το μόνο θέμα με την υγεία του. Δέκα περίπου μήνες αργότερα ο Ισπανός αριστερός μπακ διαγνώστηκε με όγκο στον εγκέφαλο και χρειάστηκε να μπει εσπευσμένα στο χειρουργείο.

Ο λόγος για τον Jose Enrique! Ο ίδιος φρόντισε να μην αποκαλύψει το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει και προχώρησε στην αποκάλυψη με μία συγκινητική ανάρτηση στο λογαριασμό του στο instagram.

«Λυπάμαι που δεν ήμουν εδώ το τελευταίο διάστημα. Ήταν οι πιο δύσκολες εβδομάδες της ζωής μου… Μέσα σε έναν μήνα έμαθα πως έχω έναν σπάνιο όγκο στον εγκέφαλο και υποβλήθηκα σε επέμβαση για την αφαίρεσή του. Τώρα αναρρώνω και είμαι ευγνώμων. Η ζωή είναι πολύτιμη», έγραψε.

Δείτε την φωτογραφία του από το κρεβάτι του νοσοκομείου.

Sorry i haven’t been around much, It has been the toughest few weeks of my life.. Within the space of one month I have found out the news that I have a rare brain tumor and had surgery to have it removed, I am now in recovery and so thankful, Life is too precious. ❤️? http://www.marca.com/futbol/2018/06/23/5b2d70d8468aeb5b1b8b4640.html

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Joseenriquee3 (@joseenriquee3) στις