Χριστίνα Χ. Φαμέλη – Ορφέας Αυγουστίδης: Όλα όσα αποκάλυψαν για τον Σασμό

Η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη και ο Ορφέας Αυγουστίδης έκαναν ποδαρικό στην πρεμιέρα της εκπομπής «Super Κατερίνα».

Οι πρωταγωνιστές της σειράς «Σασμός» αναφέρθηκαν στα νέα επεισόδια που θα καθηλώσουν το κοινό ενώ έκαναν και κάποιες αποκαλύψεις σχετικά με το τι θα δούμε από τις 19 Σεπτέμβριου που θα γίνει η πρεμιέρα του δεύτερου κύκλου.

 Ο Ορφέας Αυγουστίδης και η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη εμφανίστηκαν παρέα στην πρεμιέρα της εκπομπής “Super Κατερίνα”, με σκοπό να συζητήσουν για τη σειρά Σασμός, για τα νέα επεισόδια, καθώς και για τη σχέση της Αργυρούς και του Αστέρη που συγκλόνισε το πανελλήνιο.

 Οι δυο τους ανέφεραν πως ξεκουράστηκαν στις διακοπές τους και πως τώρα επέστρεψαν στα εντατικά γυρίσματα της σειράς. Ο Αστέρης και η Αργυρώ θα περάσουν από 40 κύματα για να είναι ξανά μαζί. Ή, μήπως, δε θα είναι;

  Οι δύο αγαπημένοι μας ηθοποιοί μίλησαν στην εκπομπή για τις εξελίξεις, καθώς και για τα καθημερινά γυρίσματα που φέρνουν αυτό το άρτιο αποτέλεσμα στην μικρή οθόνη. Τι περιμένει τους τηλεθεατές και τι θα δούμε στον β’ κύκλο;

 Τι θα απογίνουν Αστέρης – Αργυρώ;
Ο Ορφέας Αυγουστίδης και η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη αποκάλυψαν πως θα αργήσει να έρθει ο Σασμός ανάμεσα στην Αργυρώ και τον Αστέρη. Μπορεί στο τρέιλερ να τους είδαμε κοντά, όμως οι δυο τους θα αργήσουν να ξεκαθαρίσουν την κατάσταση.

  Ο Ορφέας Αυγουστίδης αποκάλυψε πως δε γνωρίζουν το τέλος των δύο πρωταγωνιστών καθώς στα χέρια τους δεν έχουν όλα τα επεισόδια.

«Δεν παίρνουμε όλη τη σύνοψη όλης της σεζόν. Παίρνουμε συγκεκριμένες παρτίδες επεισοδίων. Ξέρουμε ως το 33 επεισόδιο. Ο Σασμός φέτος διαφέρει από το βιβλίο».

  Όπως επισήμαναν, το τέλος μπορεί να μη βρει μαζί τον Αστέρη και την Αργυρώ. Δεν είναι καθόλου απίθανο να καταλήξουν χωριστά, αλλά έχοντας λύσει μέσα τους όλα όσα τους απομάκρυναν τόσο καιρό.

«Μπορεί να είναι μαζί, αλλά όχι πρακτικά. Μπορεί να έχουν ο ένας τον άλλον, να ξέρουν πως θα είναι μαζί, αλλά με έναν άλλον τρόπο, ιδιαίτερο».

Όσο για τη σχέση της Αργυρούς και του Σταύρου; Αυτή θα επηρεαστεί 100%.

  Οι αλήθειες που έρχονται στο φως
Η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη και ο Ορφέας Αυγουστίδης δήλωσαν πως έρχονται πολλές αλήθειες στο φως. Η Καλλιόπη θα μάθει πως ο γιος της έδωσε το νεφρό του σε μία Βρουλάκη κι η ένταση θα είναι μεγάλη.

Πολύ σύντομα, ο Αστέρης θα μάθει για το μωρό, με αποτέλεσμα η σύγκρουση να είναι τεράστια στο ζευγάρι. Αξίζει αν σημειωθεί πως το παιδί δε θα έχει μεγαλώσει αρκετά, επομένως η αλήθεια αυτή δε θα αργήσει να μαθευτεί.

Οι νέοι χαρακτήρες και οι χωρισμοί
Όπως επισήμανα οι δύο ηθοποιοί, ο Στέλιος Μάινας ως Παύλος θα επηρεάσει πολύ τις εξελίξεις, στη σειρά Σασμός. Μάλιστα, θα αποτελέσει τεράστιο εμπόδιο ανάμεσα στον Αστέρη και την Αργυρώ, οι οποίοι θα βρεθούν αντιμέτωποι με τις οικογένειές τους.

Σχετικά με τον Μαθιό και τη Βασιλική, οι δυο τους θα παραμείνουν ενωμένοι, όχι όμως για πολύ. Άγνωστο εάν θα χωρίσουν με τον θάνατο της Βασιλικής, ή για άλλους λόγους. Το μόνο σίγουρο είναι πως οι εντάσεις στο ζευγάρι θα είναι πολλές.

πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!