Χρήστος Χολίδης: Ακούστε το νέο τραγούδι «Θα Γυρίζω»

Το νέο τραγούδι του παρουσιάζει ο Χρήστος Χολίδης.

Ο Χρήστος Χολίδης, ένας από τους πιο γνήσιους και αγαπημένους καλλιτέχνες της γενιάς του, επέστρεψε με ολοκαίνουργιο single.

Ένα χρόνο μετά την κυκλοφορία του άλμπουμ «Αν Ακόμα Μ’ Αγαπάς», ο αγαπημένος τραγουδιστής επανεμφανίζεται στα μουσικά δρώμενα με ένα λαϊκό mid-tempo τραγούδι που έχει τον τίτλο «Θα Γυρίζω».

Τη μουσική του τραγουδιού έχει υπογράψει ο Τόνυ Μαυρίδης και οι στίχοι ανήκουν στον Δημήτρη Καραδήμο.

«Θα γυρίζω μεθυσμένος ξημερώματα, απ’ τα στέκια που συχνάζαμε μαζί και θα σβήσω διευθύνσεις και ονόματα, μακριά σου ξεκινά απ’ την αρχή», τραγουδά ο Χρήστος Χολίδης.

Το «Θα Γυρίζω» μόλις κυκλοφόρησε σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα και τις streaming υπηρεσίες από τη Minos EMI, a Universal Music Company,

Τις επόμενες ημέρες το νέο τραγούδι του Χρήστου Χολίδη θα είναι διαθέσιμο και στο YouTube μαζί με το video clip που έχει γυριστεί υπό τη σκηνοθεσία του Άλεξ Κωνσταντινίδη.

Παράλληλα, τον ανατρεπτικό Χρήστο Χολίδη τον απολαμβάνουμε ως παίκτη στο δεύτερο κύκλο του show «Just The 2 Of Us» του Open, έχοντας στο πλευρό του την δημοφιλή ηθοποιό Παρθένα Χοροζίδου, με το δίδυμο να κλέβει τις εντυπώσεις στην πρεμιέρα του περασμένου Σαββάτου.

Πηγή : hit-channel.com

πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!