Χρήστος Πλαϊνης: Έρχονται εξελίξεις και μεγάλες αλλαγές στις Άγριες Μέλισσες

 Στο Πρωινό ήταν σήμερα καλεσμένος ο Χρήστος Πλαϊνης.

Ο Τόλλιας από την επιτυχημένη σειρά του ΑΝΤ1 “Άγριες Μέλισσες” τόνισε πως έρχονται εξελίξεις και μεγάλες αλλαγές στο Διαφάνι, ενώ δεν θέλησε να πει πολλά και ως προς τη σχέση του κοινοτάρχη με την Μυρσίνη Σεβαστού.

«Υπάρχει μια πολύ μεγάλη συμπάθεια κι ένας θαυμασμός του Τόλλια ως προς τη Μυρσίνη, ως προς την καταγωγή της, γενικότερα την ύπαρξή της στο χωριό. Μέχρι εκεί μπορώ να σου πω. Ο Τόλλιας είναι ερωτευμένος με τη γυναίκα του, όσο ξέρω εγώ.

Έρχονται εξελίξεις και μεγάλες αλλαγές, μέχρι εκεί μπορώ να πω. Ναι, μεγάλες αλλαγές, πολύ σημαντικές. Και στη ζωή του Τόλλια και στη ζωή πολλών. Βοηθάω τον Δούκα γιατί με έχει βοηθήσει και ο ίδιος για να είμαι στο πόστο που είμαι.

Τον έχει στηρίξει τον Τόλλια ο Δούκας, οπότε και ο ίδιος νιώθει υπόχρεος στον Δούκα και ο Δούκας ανά πάσα στιγμή του το υπενθυμίζει και μάλιστα του υπόσχεται και μεγαλύτερα πράγματα, αν συνεχίσει να τον βοηθάει. Υπάρχουν πολλά μυστικά, τα οποία δεν θα τα μάθεις από μένα.

Είμαστε αρκετά επεισόδια μπροστά, κλεισμένα δεν ξέρω πόσα, αλλά εγώ γυρίζω σκηνές και από το 45 και από 47», είπε ο Χρήστος Πλαϊνης.

zappit

πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!