Χαλκίδα: Οργή για τη νηπιαγωγό που άφησε στο κρύο 4χρονη για να την τιμωρήσει


Από ΕΔΕ θα περάσει η νηπιαγωγός από τη Χαλκίδα που είχε βγάλει έξω στο κρύο ένα 4χρονο κοριτσάκι το οποίο έκλαιγε εκλιπαρώντας την να το βάλει και πάλι στην τάξη διότι το παιδί κρύωνε.

Οργή έχει προκαλέσει η αδιανόητη τιμωρία που επέβαλε νηπιαγωγός στη Χαλκίδα σε ένα κοριτσάκι 4 ετών, το οποίο έβγαλε στο κρύο για να το τιμωρήσει.

Παραμένει στη θέση της

Μετά τον σάλο που προκάλεσε η δημοσιοποίηση του βίντεο σοκ, η υπουργός Παιδείας διέταξε ένορκη διοικητική εξέταση για το πρωτοφανές περιστατικό.

Όπως όμως δήλωσε στο MEGA η Γενική Γραμματέας του υπουργείου Παιδείας, η εκπαιδευτικός αύριο θα πάει κανονικά στο σχολείο και θα βρεθεί πρόσωπο με πρόσωπο με το παιδί.

«Δε θα το ξανακάνω»

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι γονείς συναντήθηκαν με την νηπιαγωγό η οποία προσπάθησε να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα.

Τις επόμενες ημέρες αναμένεται το πόρισμα από την ένορκη διοικητική εξέταση για τη νηπιαγωγό, η οποία όμως μέχρι τότε παραμένει κανονικά στη θέση της.

«Ανεπίτρεπτο αυτό που συνέβη»

Μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA και την Κατερίνα Παναγοπούλου, ο Γρηγόρης Δάσκος, διευθυντής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Εύβοιας, σημείωσε πως το περιστατικό με το 4χρονο κοριτσάκι είναι ανεπίτρεπτο.

«Αυτό που συνέβη είναι ανεπίτρεπτο, ανήκουστο. Όχι μόνο δεν πρέπει να συμβαίνει στη σημερινή εποχή, αλλά είναι συμβάν το οποίο δεν πρέπει να γίνεται ποτέ».

Ο κ. Δάσκος επισήμανε ότι το παιδί είναι σε καλή κατάσταση και υγιές.

«Έχει ηρεμήσει μέσα στο οικογενειακό περιβάλλον».

Σχετικά με την εκπαιδευτικό, η οποία θα περάσει ΕΔΕ, θα βρεθεί κανονικά στην τάξη της από αύριο, ενώ παρελθούσες κατηγορίες προς την ίδια δεν επιβεβαιώνονται.

πηγήΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!