Φωτιά στη Φυλή: Αυτός είναι ο άνδρας που συγκίνησε το πανελλήνιο προσπαθώντας να σώζει ζώα πέφτοντας στη φωτιά


Το γύρο του διαδικτύου κάνουν τα τελευταία 24ωρα οι φωτογραφίες ενός νεαρού άνδρα που με κίνδυνο της ζωής τους, τρέχει ανάμεσα στη φωτιά κρατώντας στην αγκαλιά του κάποια σκυλιά προκειμένου να τα σώσει.

Ο Λεωνίδας Ρόδης, όπως είναι το όνομά του, κατάφερε να γίνει ο “ήρωας” για τα σκυλάκια της Φυλής, την περιοχή όπου διαμένει, λόγω της γενναιότητάς του. Πέρα από σκυλάκια, ο νεαρός Λεωνίδας Ρόδης κατάφερε να σώσει άλογα αλλά και γαϊδουράκια αποδεικνύοντας πως υπάρχουν ακόμη άνθρωποι, με όλη τη σημασία της λέξης.

Η σύζυγός του, Ελίνα δημοσίευσε στα προφίλ της στα social media τις φωτογραφίες που έχουν γίνει viral αποκαλύπτοντας πως σε λίγο καιρό πρόκειται να αποκτήσουν το πρώτο τους παιδί και ευχήθηκε μην προκύψουν στο μέλλον άλλοι “ήρωες που χάθηκαν σε μια καταστροφή”.

«Αυτός που βλέπετε να τρέχει μέσα στις φωτιές για να σώσει τα πλάσματα αυτά είναι ο άνθρωπος μου! Είναι ο άντρας μου και πατέρας του παιδιού που περιμένουμε! Δεν θέλω ήρωες! Θέλω τον άνθρωπο μου ασφαλή και υγιή στο σπίτι μας! ΓΙΑΤΊ ΓΙΑ ΜΈΝΑ ΕΊΝΑΙ ΉΡΩΑΣ ΚΆΘΕ ΜΈΡΑ!Ο ΔΙΚΟΣ ΜΟΥ ΉΡΩΑΣ!!!

Στους παλικαράδες που λένε ότι “γα@@@@@@αι αυτοί που έφυγαν τρέχοντας” έχω να πω πως υπάρχουν γυναίκες με παιδιά εκεί έξω που περιμένουν τους άντρες τους και παιδιά που περιμένουν τους μπαμπάδες τους να γυρίσουν στο σπίτι, και όχι στάχτες, μετάλλια ανδρείας και ηρωισμού!!.

Τι να τον κάνω εγώ τον ήρωα αν χάσω τον άνθρωπο μου και το παιδί μου δεν γνωρίσει τον πατέρα του? Όχι άλλους ήρωες!!! Ανθρώπους ζωντανούς θέλουμε!!! Βαρέθηκαμε να κλαίμε για τους ήρωες που χάνονται σε κάθε καταστροφή!!!

διαβάστε περισσότεραΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!