Φρίκη στο Σικάγο: Σκότωσαν 19χρονη και της αφαίρεσαν το μωρό από τη μήτρα

Νεκρή βρέθηκε την περασμένη Τετάρτη στη νοτιοδυτική πλευρά του Σικάγο μια 19χρονη η οποία βρισκόταν στον 9o μήνα της εγκυμοσύνης της και αγνοούνταν για τρεις ολόκληρες εβδομάδες. Μάλιστα, σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν οι αστυνομικές αρχές, το έμβρυο που κυοφορούσε η νεαρή αφαιρέθηκε με βίαιο τρόπο από τη μήτρα της.

Marlen Ochoa-Uriostegui or Marlen Ochoa-Lopez
Credit: Facebook

Την τελευταία φορά που είδαν ζωντανή τη νεαρή ήταν στις 23 Απριλίου, την ώρα που έφευγε από το σχολείο της. Πληροφορίες μάλιστα από το περιβάλλον της ανέφεραν στις αρχές πως είχε δει μια δημοσίευση στο Facebook για δωρεάν μωρουδιακά και θα πήγαινε σε ένα σπίτι να τα παραλάβει.

Αυτό έκανε, αλλά δεν επέστρεψε ποτέ. Το νεογέννητο που αφαιρέθηκε με βάναυσο τρόπο από τη μήτρα της νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση με τους γιατρούς να εμφανίζονται ιδιαίτερα επιφυλακτικοί για το αν τελικά θα καταφέρει ή όχι να επιβιώσει.

Για τον θάνατο της Marlen Ochoa-Lopez , όπως είναι το όνομα της 19χρονης, οι αστυνομικές αρχές έχουν προχωρήσει στη σύλληψη τριών ατόμων. Συγκεκριμένα η Κλαρίσα Φιγκερόα, 46 ετών, και η κόρη της Ντεζιρέ, 24, κατηγορούνται για τον φόνο ενώ ένας άντρας ονόματι  Πιοτρ Μπόμπακ, 40 ετών, (σύντροφος της Κλαρίσας Φιγκερόα) κατηγορείται πως προσπάθησε να συγκαλύψει το έγκλημα.

Κλαρίσα Φιγκερόα
Ντεζιρέ
Πιοτρ Μπόμπακ

Το κίνητρο του στυγερού εγκλήματος στο Σικάγο δεν έχει γίνει ακόμη ξεκάθαρο, ωστόσο ενδέχεται οι γυναίκες να ήθελαν να μεγαλώσουν εκείνες το παιδί.

Σύμφωνα μάλιστα με πληροφορίες των Αρχών, την ημέρα που σημειώθηκε η δολοφονία της άτυχης κοπέλας, δέχτηκαν ένα τηλεφώνημα από τη νοτιοδυτική πλευρά του Σικάγο – εκεί που πιθανόν πήγε η 19χρονη – από μία γυναίκα που ανέφερε ότι ένα νεογέννητο μωρό ήταν σε πολύ άσχημη κατάσταση. Όταν το ασθενοφόρο έφτασε τελικά στο σπίτι, βρήκαν το μωρό σε πολύ άσχημη κατάσταση και να αναπνέει με δυσκολία. Τού έδωσαν τις πρώτες βοήθειες και το μετέφεραν στο νοσοκομείο.

Όπως αποδείχτηκε στη συνέχεια, επρόκειτο για το μωρό της 19χρονης, η οποία βρέθηκε στραγγαλισμένη μετά από τρεις εβδομάδες στην πίσω αυλή του ίδιου σπιτιού.

Η 19χρονη κοπέλα ήταν παντρεμένη και είχε άλλο ένα γιο 3 ετών.

The post Φρίκη στο Σικάγο: Σκότωσαν 19χρονη και της αφαίρεσαν το μωρό από τη μήτρα appeared first on Peoplegreece.com.

πηγή