Υπόθεση βιασμού ταξιτζή: Η κατάθεση του γιατρού που παρέλαβε ηθοποιό και οδηγό

Στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο έλαβε χώρα για δεύτερη ημέρα η δίκη του ηθοποιού που κατηγορείται για τον βιασμό του οδηγού ταξί.

Κατά τη διάρκεια της διαδικασίας, κατέθεσε ο γιατρός του Ιπποκράτειου νοσοκομείου που παρέλαβε τον ηθοποιό και τον οδηγό όταν έφτασαν στο σημείο, αμέσως μετά το καταγγελόμενο έγκλημα, πριν από περίπου έναν χρόνο.

«Ο οδηγός του ταξί φώναζε. Τι μου βάλατε στο καφέ; Με βιάσανε με βιάσανε, τι μου έκανε ο αλήτης; Πίστεψα ότι γνωρίζονταν και πως είχαν προσωπικές διαφορές. Επέστρεψα για τον κατηγορούμενο και το ταξί είχε μια πολύ άσχημη μυρωδιά. Ο οδηγός του ταξί απειλούσε τον Καρκά και τον κλώτσησε. Αν τον είχε χτυπήσει στο κεφάλι με αυτή τη δύναμη θα είχαμε άλλα» ανέφερε μεταξύ άλλων στην κατάθεση του ο γιατρός, ο οποίος συμπλήρωσε σχετικά με την κατηγορία του βιασμού:

«αν θέλεις να κάνεις κάτι σε κάποιον δεν του ρίχνεις υπερδεγιερτικό. Αυτοί οι δυο άνθρωποι παρουσιάζαν εκείνο το βράδυ εντελώς διαφορετική εικόνα».

Η σημερινή ακροαματική διαδικασία ολοκληρώθηκε με ένταση, καθώς μέλη του ακροατηρίου που θέλησαν να συμπαρασταθούν στον ηθοποιό Γ. Καρκά, επιτέθηκαν φραστικά κατά του δικαστηρίου, με αφορμή αίτημα του κατηγορούμενου να αποφυλακιστεί. Ένα αίτημα το οποίο και απορρίφθηκε.

Η λέξη που ακούστηκε στο δικαστήριο μετά την εκφώνηση της απόφασης ήταν το «αίσχος».

Το ακροατήριο έριξε τα «βέλη» του τόσο στους δικαστές για ομοφοβία αλλά  και στον οδηγό του ταξί.

«Άντε μαζέψου σίχαμα, απατεώνα, αλήτη» ακούστηκε στην αίθουσα, ενώ η μητέρα του ηθοποιού Γιώργου Καρκά υποστήριξε ότι η προφυλάκιση του γιου της-που κρατάει εδώ και 13 μήνες- είναι άδικη.

 

news

πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!