Τόνια Σωτηροπούλου – Κωστής Μαραβέγιας: Βραδινή έξοδος για το αγαπημένο ζευγάρι – Φωτογραφίες


Μια εβδομάδα μετά το ταξίδι τους στη Βενετία, η Τόνια Σωτηροπούλου και ο Κωστής Μαραβέγιας έχουν επιστρέψει στην Αθήνα και μάλιστα πραγματοποίησαν μια ακόμη κοινή δημόσια εμφάνιση.

Η Τόνια Σωτηροπούλου και ο Κωστής Μαραβέγιας βρέθηκαν το βράδυ της Δευτέρας 4/9 στην παρουσίαση της νέας σειράς του Βασίλη Κεκάτου στο Mega, Milky Way, όπου η ηθοποιός πρωταγωνιστεί.

Κωστής Μαραβέγιας και Τόνια Σωτηροπούλου πόζαραν μαζί στον φωτογραφικό φακό κατά την είσοδό τους στον χώρο!

Δες τις φωτογραφίες

Η υπόθεση της σειράς

Σε μία ανώνυμη ορεινή πόλη, η 17χρονη Μαρία, τελειόφοιτη Λυκείου, ονειρεύεται να γίνει χορεύτρια και να ζήσει το «αθηναϊκό όνειρο» μακριά από το ασφυκτικό περιβάλλον στο οποίο μεγαλώνει. Οι ονειροπολήσεις της σταματούν απότομα όταν μένει έγκυος από τον φίλο της, τον Τάσο, έναν νεαρό που έχει περάσει όλη του τη ζωή δουλεύοντας στο μοναδικό βενζινάδικο της πόλης και δεν έχει φανταστεί ποτέ να ξεφύγει από τον μικρόκοσμό του.

Η οικογένεια και οι φίλοι αγκαλιάζουν το απρόσμενο νέο της εγκυμοσύνης της, πολύ γρήγορα όμως, η ίδια συνειδητοποιεί ότι οι περιορισμοί αυξάνονται επικίνδυνα. Πρόσωπο-κλειδί και καταφύγιό της ο Τζο, ο νέος συμμαθητής της – ένα αγόρι που ξεχωρίζει από το συντηρητικό περιβάλλον της τοπικής κοινωνίας. Οι δυο τους, ξεκινούν ένα ταξίδι γεμάτο περιπέτειες στον δρόμο προς την ενηλικίωση. Αντιμέτωπη με το μεγάλο της δίλημμα, η Μαρία θα βρεθεί ανάμεσα σε αυτό που πραγματικά είναι και σε αυτό που θέλουν οι άλλοι να γίνει.

Φωτογραφίες: NDP

διαβάστε περισσότεραΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!