Το σκυλί άρπαξε από τη μέση το βρέφος και το χτύπαγε δεξιά και αριστερά σαν παιχνίδι

Σοκ προκαλεί η έκθεση του ιατροδικαστή για την τραγωδία που διαδραματίστηκε στο διαμέρισμα στα Γλυκά Νερά με το σκυλί της οικογένειας να σκοτώνει το βρέφος λίγων μηνών.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την νεκροψία-νεκροτομή ο θάνατος του μωρού επήλθε από κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις. Σύμφωνα με τους ειδικούς το σκυλί φέρεται να είχε δαγκώσει το βρέφος από τη μέση και το χτυπούσε δεξιά και αριστερά σαν παιχνίδι.

Η ιατροδικαστική έκθεση εστάλη στη Διεύθυνση Ασφάλειας Βορειοανατολικής Αττικής προκειμένου να ενταχθεί στη δικογραφία.

Η τραγική μητέρα σε κατάσταση σοκ έδωσε κατάθεση στον εισαγγελέα λέγοντας πως πως «ο σύζυγός μου ήταν στην εργασία του. Εγώ ήμουν στο μπάνιο και καθάριζα. Το μωρό το είχα αφήσει στο σαλόνι ενώ το ροτβάιλερ ήταν στο μπαλκόνι. Ξαφνικά ο σκύλος αγρίεψε τόσο πολύ που έσκισε τη σίτα της μπαλκονόπορτας και μπήκε στο σπίτι. Άρπαξε κατευθείαν το μωρό και άρχισε να το χτυπάει σε τοίχους και έπιπλα».
Πού βρίσκεται το σκυλί

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ το ροτβάιλερ φιλοξενείται από χθες το απόγευμα και κατόπιν σχετικής εντολής εισαγγελέα στο Φιλοζωικό Κέντρο του Κορωπίου.

Ως προς το μέλλον του ζώου θα αποφασίσει αρμόδιος εισαγγελέας. Η διαδικασία θα διαρκέσει περίπου μία εβδομάδα. Τότε θα αποφασιστεί αν το ροτβάιλερ θα θανατωθεί ή θα επιστρέψει στην οικογένεια.

πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!