Τάσος Κωστής για Ειρήνη Καζαριάν: Τι θα ερμηνεύσει; Κάτσε να δούμε αν διαβάζει το κείμενο

Στην εκπομπή Έλα χαμογέλα έδωσε συνέντευξη ο Τάσος Κωστής, ο οποίος ξέσπασε όταν τον ρώτησαν για την Ειρήνη Καζαριάν που θα παίξει στο θέατρο.

«Έχω δικό μου μποστάνι, είμαι λίγο αναρχοαυτόνομος. Δεν έχω ανάγκη να πάω σε κάποιον να πάρω ντομάτα, κουνουπίδι, αγγούρι, μαϊντανό, κόβω τα δικά μου. Σταρ στην Ελλάδα ήταν μόνο η Αλίκη Βουγιουκλάκη και ο Νίκος Κούρκουλος, με την έννοια του σταρ. Η Τζένη Καρέζη ήταν ο αντίθετος πόλος της Αλίκης.

Ας παίξουν πρώτα, μη τα πιάνουμε τα παιδιά και τα… πνίγουμε. Έχει ένα όνειρο, ίσως θράσος, πες το όπως θες… Και λέει θα παίξει… Κάτσε να παίξει και θα δούμε το αποτέλεσμα. Γιατί; Είμαστε καλύτεροι εμείς οι άλλοι, οι μεγαλύτεροι, οι σαχλαμάρες όλοι που πριν δούμε την ταινία του Γαβρά, όλοι γράψαμε… δεν μας αρέσει και σκ…ά είναι. Τι παπ…ά είναι αυτή η ελληνική; Θα ερμηνεύσει… Είπες κι εσύ μια κουβέντα υπερβολική. Τι θα ερμηνεύσει; Κάτσε πρώτα να διαβάσει το κείμενο να δούμε αν το διαβάζει.

Είμαι 40 χρόνια με τη γυναίκα μου, είναι η σύντροφός μου. Είπα στον γιο μου να μην παντρευτεί τις γκόμενες, να βρει μια σύντροφο. Πέρασα πέντε χρόνια δύσκολα με την υγεία μου, αλλά πέρασαν», είπε μεταξύ άλλων ο Τάσος Κωστής.

 

Πηγή: zappit.gr

πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!