Σύγκρουση Μέγκαν Μάρκλ με την Κέιτ για ένα καλσόν


Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η Mirror, η Μέγκαν ήθελε να γίνει ο γάμος της ακριβώς όπως τον είχε φανταστεί χωρίς να σκέφτεται το πρωτόκολλο. Πώς αντέδρασε η Κέιτ.

Από ότι φαίνεται δεν χρειάζονται μεγάλα ζητήματα για να ξεκινήσει ένας τσακωμός στο παλάτι. Ιδιαίτερα όταν μιλάμε για την σχέση της Kate Middleton και της Meghan Markle.

Κατά καιρούς πολλά δημοσιεύματα έχουν κυκλοφορήσει για την όχι και τόσο καλή σχέση τους τα πράγματα όμως έφτασαν στο αποκορύφωμα λίγο πριν τον γάμο. Ο λόγος; Ένα καλσόν.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η Mirror, η Meghan είχε τον γάμο στον μυαλό της όπως τον ήθελε χωρίς απαραίτητα να σκέφτεται το πρωτόκολλο.

Φίλος της Kate μιλώντας στο Tatler αποκάλυψε ότι «Ηταν μια καυτή μέρα και προφανώς υπήρξε μια διαμάχη για το εάν οι παράνυφοι πρέπει να φορούν καλσόν ή όχι. Η Kate, ακολουθώντας το πρωτόκολλο, θεώρησε ότι έπρεπε. Ο Meghan δεν το ήθελε»

Άλλη πηγή ανέφερε στην Daily Telegraph ότι κατά την διάρκεια της πρόβας των παρανύμφων υπήρξε ένταση και η Kate μόλις είχε γεννήσει το τρίτο της παιδί, τον πρίγκιπα Louis, και ήταν αρκετά συναισθηματική

Στον γάμο τελικά οι παράνυφοι δεν φόρεσαν καλσόν.

 

Πηγή: must

 

 

πηγήΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!