Συγκλονίζει η Χριστίνα Παππά: Ήμουν πολύ καταπιεσμένη. Έτρωγα το ξύλο της αρκούδας


Έγινα μαμά τόσο νωρίς γιατί από το σπίτι μου ήμουν πολύ καταπιεσμένη. Έτρωγα το ξύλο της αρκούδας. 

Η μαμά έδινε ξυλιές… Ο μπαμπάς έκανε κάτι που έγραψε πολύ άσχημα μέσα μου. Για τιμωρία μια μέρα με κούρεψε. Το κρατάω ακόμα μέσα μου και με στενοχωρεί.

Καλεσμένη στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου βρέθηκε η Χριστίνα Παππά η οποία έκανε μια συγκλονιστική εξομολόγηση για τα παιδικά της χρόνια.

Μεταξύ άλλων μίλησε για την καταπίεση στα παιδικά της χρόνια από τους αυστηρούς γονείς της και το ισχυρό δέσιμο που έχει με τον γιο της, τον οποίο απέκτησε όταν ήταν 16 ετών.

«Δεν ήταν όλα ρόδινα στη ζωή μου. Μπορεί να με βλέπουν πάντα χαρούμενη και χαμογελαστή αλλά δεν είναι όλα ρόδινα, ο καθένας κουβαλάει τον δικό του σταυρό” είπε η ηθοποιός και επιχειρηματίας. “Έγινα μαμά πολύ μικρή, στα 16 μου χρόνια. Πάντα μου άρεσαν τα παιδιά αλλά έγινα μαμά τόσο νωρίς γιατί από το σπίτι μου ήμουν πολύ καταπιεσμένη. Έτρωγα το ξύλο της αρκούδας. Αν αργούσα να γυρίσω από το κολυμβητήριο με περίμεναν… Δεν πήγαινα εκδρομές, δε με άφηναν, δεν έβγαινα…” εξήγησε η Χριστίνα Παππά.

Κάπως έτσι θεώρησε τον πρώτο της έρωτα ως… σωτήρα και έφυγε από το σπίτι της. “Θεώρησα επομένως ότι αυτός ο πρώτος μου έρωτας ήταν και ένας τρόπος να γλιτώσω… Η μαμά έδινε ξυλιές… Ο μπαμπάς έκανε κάτι που έγραψε πολύ άσχημα μέσα μου. Για τιμωρία μια μέρα με κούρεψε. Το κρατάω ακόμα μέσα μου και με στενοχωρεί”.

“Όταν έμεινα έγκυος είχα ήδη φύγει από το σπίτι, με είχε ήδη κλέψει ο τότε σύζυγός μου. Όταν είσαι ένα παιδάκι που δεν έχει τη σωστή καθοδήγηση θεωρείς ότι ο πρώτος αυτός έρωτας είναι ο άντρας της ζωής σου” υποστήριξε η Χριστίνα Παππά.

“Τότε μου λέγανε όλοι να μην κρατήσω το παιδί. Ευτυχώς δεν τους άκουσα. Είναι ότι καλύτερο έχω κάνει στη ζωή μου. Δε μετανιώνω ούτε μια μέρα. Είναι η ζωή μου όλη» τόνισε. “Ο πρώην άντρας μου, ο μπαμπάς του Δημήτρη ήταν 3.5 χρόνια μεγαλύτερός μου. Ο Δημήτρης ξέρει τον μπαμπά του αλλά ουσιαστικά τον μεγάλωσα μόνη μου…”

πηγήΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!