Σοκ στη Φλόριδα: Εννιάχρονος μαχαίρωσε την πεντάχρονη αδερφή του

Ένας εννιάχρονος συνελήφθη τη Δευτέρα το απόγευμα όταν η αστυνομία τον εντόπισε να κρύβεται σε ένα υπόστεγο στο συγκρότημα διαμερισμάτων στην Οκάλα της Φλόριδα όπου μένει, αφού μαχαίρωσε και τραυμάτισε την πεντάχρονη αδερφή του.

Το αγόρι ισχυρίζεται ότι η σκέψη να σκοτώσει την αδερφή του είχε καρφωθεί πριν από λίγες ημέρες και δεν μπορούσε να σταματήσει να το σκέφτεται. Δικαστής διέταξε την άμεση ψυχιατρική γνωμάτευση.

Η αδερφή του μεταφέρθηκε με ελικόπτερο στο νοσοκομείο και φέρεται να έχει τις αισθήσεις της και τη συνείδησή της μετά την επίθεση, ενώ μπορούσε να μιλήσει στους αστυνομικούς που έφθασαν για να της κάνει ερωτήσεις.

Φαίνεται πως η μητέρα άφησε τα δύο παιδιά μόνα τους για δέκα λεπτά για να πάρει την αλληλογραφία και ένα γλυκό από τη γειτόνισσα. Σύμφωνα με τα στοιχεία της αστυνομικής έρευνας, ο 9χρονος άρπαξε ένα κουζινομάχαιρο και το έκρυψε πίσω από την πλάτη του πηγαίνοντας στην κρεβατοκάμαρα της πεντάχρονης αδερφής του.

Άρπαξε το κοριτσάκι από τον αυχένα καθώς έσκυβε και άρχισε να τη μαχαιρώνει φωνάζοντας “πέθανε, πέθανε”, σύμφωνα με το τοπικό WFLA. Η φονική επίθεση σταμάτησε όταν επέστρεψε η μητέρα που του άρπαξε το μαχαίρι και κάλεσε την Άμεση Δράση.

Η αστυνομία εντόπισε το αγόρι να κρύβεται στο οικοδομικό συγκρότημα καθώς αμέσως μετά την επίθεση και την επέμβαση της μητέρας του διέφυγε από το σημείο.

Υποστήριξε ότι ήθελε να σκοτώσει την αδερφή του επί δύο ημέρες και όσο κι αν προσπαθούσε να βγάλει τη σκέψη από το μυαλό του δεν μπορούσε. Όταν η αστυνομία τον ρώτησε γιατί, εκείνος απάντησε “ήθελα να μπορώ να βγω έξω”.

Ο 9χρονος οδηγήθηκε ενώπιον του δικαστή και ορίστηκε δικηγόρος να τον εκπροσωπεί. Θα παραμείνει υπό κράτηση σε κέντρο κράτησης ανηλίκων. Θα επανέλθει ενώπιον του δικαστή στις 5 Φεβρουαρίου και αντιμετωπίζει κατηγορία για απόπειρα δολοφονίας α’ βαθμού.

πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!