Σασμός: Το φιλί ανάμεσα στον Μαθιό και τη Βασιλική – Ποιος τους βλέπει

Καταιγιστικές θα είναι οι εξελίξεις στο αποψινό επεισόδιο της σειράς Σασμός

Σασμός: Τι θα δούμε απόψε
 Καθώς ο Νικηφόρος και η Τζένη κάνουν για πρώτη φορά έρωτα, η σχέση Πέτρου και Μαίρης μοιάζει σιγά- σιγά να φτάνει στο τέλος της. Άλλωστε μια απρόσμενη «κόντρα» στο δρόμο με τη μηχανή γνωρίζει την Σεμίνα, μια γνωριμία που θα οδηγήσει τον Πέτρο σε άλλα, πιο συναρπαστικά, ερωτικά μονοπάτια…

Μια τυχαία βαρκάδα με τον Αντώνη από την άλλη, θα φέρει τον Μανόλη ένα βήμα πιο κοντά στο να ομολογήσει την αστυνομία τι είδε την ημέρα του φονικού. Κάνοντας, ωστόσο, βόλτα με το σκύλο του πέφτει επάνω σε ένα φιλί μεταξύ Μαθιού και της Βασιλικής και παγιδεύει!….

Τα νέα για την εγκυμοσύνη της Στέλλας αναστατώνουν την Καλλιόπη που αναλαμβάνει αμέσως δράση! Η πρώτη της κρούσης στον Αστέρη τους οδηγεί σε σύγκριση, αλλά ούτε κι ο Μαθιός δείχνει να συμμετάσχει στην πρόθεσή της να παρέμβει. Έτσι καταλήγει στον Τάσο και τη Σοφία που ακούει τα σχέδιά της να φέρει ξανά τα παιδιά τους κοντά με μηχανή.

Ο Αστέρης πάλι, πιεσμένος περισσότερο από ποτέ, τα λέει όλα στην Αργυρώ κι εκείνη για πρώτη φορά αντιδρά ζητώντας του να κάνει επιτέλους κάτι. 

Η Σεμίνα γνωρίζεται με τον Πέτρο Βρουλάκη εντελώς τυχαία… Αποτελεί ένα πρόσωπο που θα παίξει ρόλο στην εξέλιξη της ιστορίας…

*Στον ρόλο της Σεμίνας εμφανίζεται η Εριέτα Μανούρη

 

 

πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!