Σασμός: Ο Σταύρος σε έξαλλη κατάσταση και αποφασισμένος να εκδικηθεί την Αργυρώ!

Καταιγιστικές θα είναι οι εξελίξεις στα νέα επεισόδια της σειράς «Σασμός», σύμφωνα με το περιοδικό “MYtv” με τους ήρωες να έρχονται αντιμέτωποι με πολλές αποκαλύψεις και ανατροπές.

Ο Σταύρος βρίσκεται σε έξαλλη κατάσταση και αποφασισμένος να εκδικηθεί την Αργυρώ διεκδικώντας την επιμέλεια του Πετρή. Κανένας δεν μπορεί πια να εξομαλύνει την κατάσταση ανάμεσά τους και η Αργυρώ μέρα με την ημέρα βυθίζεται όλο και περισσότερο στην απελπισία.

Ωστόσο, την τύχη του Πετρή παίρνει στα χέρια της η Βασιλική με μια αποκάλυψη που θα τα αλλάξει όλα. Η Βασιλική εξομολογείται στην Αργυρώ πως ο Αστέρης είναι ο δότης που τη έσωσε τη ζωή και της αποκαλύπτει πως ο ίδιος δεν ήθελε να μαθευτεί τίποτα.

Η Αργυρώ εμβρόντητη μαθαίνει την αλήθεια για το νεφρό και παίρνει τη μεγάλη απόφαση να συναντήσει τον Αστέρη, γνωρίζοντας πια πως είναι ο σωτήρας της. Την ίδια στιγμή όλο και περισσότεροι μαθαίνουν τι πραγματικά έχει συμβεί, με τον Αστέρη να οδηγείται σε αδιέξοδο.

Ωστόσο, τίποτα πια δεν μοιάζει ικανό να τους κρατήσει χώρια. Η Αργυρώ θα ρίξει τις όποιες άμυνες τις έχουν μείνει απέναντί του και οι συναντήσεις τους από εδώ και πέρα θα είναι όλο και πιο συχνές. Ωστόσο, ο Σταύρος έχει βάλει έναν ντέτεκτιβ να την παρακολουθεί και εκείνος εξασφαλίζει φωτογραφίες της Αργυρώς μαζί με τον Αστέρη.

Ο άντρας παραδίδει στον Σταύρο τις αποδείξεις της σχέση της Αργυρώς με τον Αστέρη. Εκείνος, σίγουρος πια για την  απιστία της, θα τις παραδώσει στο πλέον απρόσμενο πρόσωπο ο οποίος δεν είναι άλλος από τον Παύλο. Στη συνέχεια, ο Σταύρος απειλεί πως θα στείλει παντού τις φωτογραφίες των ερωτικών περιπτύξεων της Αργυρώς με τον Αστέρη και η Στέλλα την προειδοποιεί να προσέχει καθώς με όσα συμβαίνουν είναι πιθανό να χάσει το παιδί της.

Η Αργυρώ βρίσκεται σε απόγνωση και ο Αστέρη πονάει να τη βλέπει σε αυτή την κατάσταση και αποφασίζει να πάρει τα πράγματα στα χέρια του. Ο νεαρός πηγαίνει να συναντήσει τον Σταύρο για να ξεκαθαρίσουν μια και καλή όσα έχουν γίνει. Ωστόσο, η κατάσταση ανάμεσά τους είναι τεταμένη και δεν αργούν να πιαστούν στα χέρια. Ο άγριος καβγάς ανάμεσά τους γίνεται η αφορμή προκειμένου ο Σταύρος να χτυπήσει ξανά τον Αστέρη. Αυτή τη φορά όμως πηγαίνει στην Αστυνομία και τον καταγγέλλει για επίθεση εναντίον του καθώς όπως ισχυρίζεται είναι ο εραστής της γυναίκας του. Ο Αντώνης ενημερώνεται άμεσα και προσπαθεί να μάθει τι έχει συμβεί και να προλάβει τα χειρότερα πριν η θέση της Αργυρώς γίνει περισσότερο δυσμενής. Ο Αστέρης φοβάται μήπως αυτή η καταγγελία γίνει η αιτία για να απομακρυνθεί και πάλι από κοντά του η Αργυρώ ή μήπως μαθευτεί στο χωριό και μάθουν όλοι την αλήθεια.

H Νάντια συνεχίζει να στέλνει μηνύματα στον Μαθιό, ενώ εκείνος βλέπει τη Βασιλική να απομακρύνεται από αυτόν εξαιτίας των μηνυμάτων. Ωστόσο, όλα ξεδιαλύνουν τις απόμενες μέρες. Η βασιλική μαθαίνει την αλήθεια και πέφτει από τα σύννεφα.

Ωστόσο, δεν μπορεί να πιστέψει πως ο Μαθιός έχει ένα παιδί και δεν έχει ενδιαφερθεί ποτέ για εκείνο. Συζητάει μαζί του όσα ανακάλυψε και εκείνος με τη σειρά του αποφασίζει να συναντήσει κατά πρόσωπο τη Νάντια καθώς είναι σίγουρος πως η κοπέλα λέει ψέματα. Όπως θα δούμε, ο Μαθιός αντιμετωπίζει με θάρρος τη Νάντια. Εκείνη, του εξιστορεί όλη την ιστορία της μητέρας της αλλά ο Μαθιός συνεχίζει να επιμένει πως ποτέ δεν είχε σχέση με καμία γυναίκα που θα μπορούσε να είναι η μητέρα της Νάντιας. Ωστόσο, η Βασιλική είναι αποφασισμένη να ανακαλύψει την αλήθεια και μιλά στη Νάντια και συμφωνούν να κάνουν κάτι για να διευθετηθεί το ζήτημα της πατρότητάς της.

πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!