Σασμός: Η ημέρα του χειρουργείου του Αντώνη έφτασε! (βίντεο)


Το κρητικό δράμα του Alpha, Σασμός, συνεχίζει να ξετυλίγει το κουβάρι της βεντέτας που έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον των τηλεθεατών.

Το δημοφιλέστερο πρόγραμμα στην ελληνική τηλεόραση, για δεύτερη χρονιά παραμένει η σειρά «Σασμός» και συνεχίζει να ξετυλίγει τις ιστορίες των πρωταγωνιστών του από τη συχνότητα του, Alpha.

Έχοντας ξεπεράσει τα 100 επεισόδια πλέον, σε αυτή τη δεύτερη σεζόν, η σειρά «Σασμός» συνεχίζει να αποκαλύπτει ένοχα μυστικά από το παρελθόν.

Σασμός, Επεισόδιο 106, Τετάρτη 29 Μαρτίου

Η ημέρα του χειρουργείου του Αντώνη έφτασε! Η Καλλιόπη πάει στο νοσοκομείο για να συμπαρασταθεί στη Μαρίνα

Το κλίμα είναι βαρύ, όλοι αγωνιούν και προσεύχονται και η Μαρίνα προσπαθεί για μια ακόμη φορά να διαχειριστεί μια εξαιρετικά δύσκολη κατάσταση.

Ο Σταύρος πρέπει να αποκαλύψει τα πάντα στον πατέρα του και συγκρούονται έντονα, ενώ την ίδια στιγμή ο Βαγγέλης εκδηλώνει ανοιχτά στον Ευθύμη το μίσος του για τον Μαθιό.

Ο Αστέρης προσπαθεί να εμψυχώσει την Αργυρώ, ενώ η Καλλιόπη αποφασίζει να πάει στο νοσοκομείο για να συμπαρασταθεί στη Μαρίνα.

Ο β’ κύκλος της σειράς «Σασμός»

Νέα γεγονότα ξεσκεπάζουν παλιά, κρυμμένα μυστικά. Μεγάλες ανατροπές φέρνουν τα πάνω-κάτω, θέτοντας ένα διαφορετικό πλαίσιο δράσης στον β΄κύκλο της σειράς «Σασμός».

Καταιγιστικές αποκαλύψεις μετακινούν κάθε πυλώνα βεβαιότητας. Καθοριστικές καταστάσεις γκρεμίζουν τις όποιες σταθερές. Καινούργια πρόσωπα έρχονται από τα παρελθόν για να φωτίσουν το μέλλον και να πυροδοτήσουν συγκλονιστικές εξελίξεις.

Οι ήρωες βρίσκονται αντιμέτωποι με τους εαυτούς αλλά και τα συναισθήματά τους. Οι «νεκροί» «ξεβράζονται» από τη θάλασσα και ζητούν εκδίκηση. Χαρά, πόνος, συγκίνηση, πάθος. Θάνατος. Και στο φινάλε απομένει να αποδειχθεί ή όχι το «κραταιά ως θάνατος αγάπη».

Η ιστορία συνεχίζεται με τον κύκλο της βεντέτας μεταξύ των δύο οικογενειών, των Βρουλάκηδων και των Σταματάκηδων, να αναζωπυρώνεται. Η άφιξη του Παύλου Βρουλάκη πολώνει ακόμη περισσότερο την κατάσταση, ενώ νέα γεγονότα φέρνουν ανατροπές, κινούν τον ιμάντα της ιστορίας και οδηγούν τη δράση στην απόλυτη κορύφωση!

Η νέα σεζόν βρίσκει τους βασικούς ήρωες της σειράς με νέες προκλήσεις, συναισθηματικές και προσωπικές. Nέες αφίξεις, καινούργιοι ρόλοι, ισχυρά διλήμματα. Μείνετε συντονισμένοι. Τα καλύτερα… έρχονται!

Πρωταγωνιστούν: Ορφέας Αυγουστίδης, Δημήτρης Λάλος, Μαρία Πρωτόπαππα, Χριστίνα Χειλά – Φαμέλη, Δημήτρης Ήμελλος, Μαριλίτα Λαμπροπούλου, Ευγενία Σαμαρά, Δανάη Παππά, Μιχάλης Αεράκης, Μαρία Τζομπανάκη, Όλγα Δαμάνη

Σενάριο: Σπύρος Πετρουλάκης, Βασίλης Σπηλιόπουλος. Η σειρά βασίζεται στο ομώνυμο βιβλίο του Σπύρου Πετρουλάκη

Πηγή: thestandard.gr

πηγήΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!