Σαρλίζ Θέρον: «Δεν έχω νταντά για τα παιδιά μου, και μόλις έκανα τρία χειρουργία»

Τη νέα της ταινία «Bombshell» στην οποία πρωταγωνιστεί με τις Νικόλ Κίντμαν και Μάργκοτ Ρόμπι, προωθεί αυτό το διάστημα η Σαρλίζ Θέρον και ανάμεσα στις συνεντεύξεις, αυτή στην οποία αναφέρεται στο μεγάλωμα των παιδιών της.

Με δήλωσή της στο περιοδικό Us Weekly, στο πλαίσιο της εκδήλωσης  26th Annual Elle Women In Hollywood , η ηθοποιός είπε: «Μόλις έκανα τρία χειρουργεία. Βρίσκομαι σε πρόμο δυο φιλμς… Δεν έχουμε νταντά αυτή τη στιγμή και ξέρω ότι δεν θα μπορούσα να κάνω αυτό που κάνω και να έχω αυτή την καριέρα αν δεν είχα βοήθεια και υποστήριξη». Όπως εξήγησε, έχει τη βοήθεια των φίλων και της μητέρας της στο μεγάλωμα των παιδιών της: «Κάθε άνθρωπος στη ζωή μου που θεωρώ «οικογένεια» έχει προσφερθεί και σημαίνει πολλά για εμένα. Απόψε, για παράδειγμα, ένα φίλος μου έχει αναλάβει τα δυο κουτάβια που μόλις υιοθετήσαμε. Ενώ η μαμά μου μαγειρεύει το δείπνο για τα παιδιά».

Τα χειρουργία της Θέρον είχαν να κάνουν με τον τραυματισμό της στο δάχτυλό της στη διάρκεια των γυρισμάτων της ταινίας The Old Guard. Όπως εξήγησε, «έσκισε» τον σύνδεσμο ανάμεσα στα δάχτυλά της, ενώ τραυμάτισε και τους αγκώνες της σε μια σκηνή μονομαχίας.

Η Σαρλίζ Θέρον έχει υιοθετήσει και μεγαλώνει δυο παιδιά: τον Τζάκσον, 8, και την Όγκαστ, 4.

South African and American actress Charlize Theron is seen at ‘Jimmy Kimmel Live’ in Los Angeles, California.
Pictured: Charlize Theron
Ref: SPL5120958 071019 NON-EXCLUSIVE
Picture by: Bauer-Griffin / SplashNews.com
Splash News and Pictures
Los Angeles: 310-821-2666
New York: 212-619-2666
London: +44 (0)20 7644 7656
Berlin: +49 175 3764 166
photodesk@splashnews.com
World Rights

 

The post Σαρλίζ Θέρον: «Δεν έχω νταντά για τα παιδιά μου, και μόλις έκανα τρία χειρουργία» appeared first on Peoplegreece.com.

πηγή