Σάλος με βίντεο στο Instagram που απεικονίζει τη Μέγκαν Μαρκλ – Κινητοποιήθηκε το παλάτι για να «κατέβει»

Ο Πρίγκιπας Χάρι και η Δούκισσα Μέγκαν Μαρκλ ολοκλήρωσαν με περιπέτεια το ταξίδι τους στην Αφρική. Κι αυτό γιατί η Μέγκαν προέβη σε μια κίνηση που παραβίασε τους κανόνες του παλατιού και κινητοποίησε μέχρι και τη μυστική υπηρεσία.

Στην τελευταία τους ημέρα στη Νότιο Αφρική, το ζεύγος είχε ένα μίτινγκ με διάφορους ανθρώπους που διοικούν οργανισμούς υπό την επίβλεψη του παλατιού και προσφέρουν ανθρωπιστικό έργο. Ένας απ΄αυτούς είναι και το ίδρυμα Own Ur Crown που ίδρυσε η Νικίουε Ντλόβα, γνωστή καλλιτέχνιδα της χώρας.

Αφού τέλειωσαν οι συζητήσεις για τα σοβαρά ζητήματα, ήρθε η ώρα του παιδιού. Ακόμα και για τα σημαντικά ονόματα της μαύρης ηπείρου είναι σπάνια ευκαιρία η συνάντησή τους με τόσο υψηλά μέλη της βασιλικής οικογένειας. Δεν έχασαν λοιπόν την ευκαιρία να βγουν φωτογραφίες και να τραβήξουν βίντεο με το πριγκιπικό ζεύγος.

Η Ντλόβα όμως ξέφυγε από τα συνηθισμένα και τράβηξε ένα βίντεο στο οποίο έβαλε στο κεφάλι της Μαρκλ ένα φίλτρο του Instagram με στέμμα από λουλούδια. Στο βίντεο απεικονίζεται η Μαρκλ να αντιλαμβάνεται τι έχει γίνει, στην αρχή να σοκάρεται αντιλαμβανόμενη πως αυτό ίσως και να είναι υπερβολικό, αλλά στη συνέχεια το αποδέχεται και κάνει γκριμάτσες.

Αυτή της η κίνηση θεωρήθηκε ως παράπτωμα και κατόπιν εντολής της βασιλικής οικογένειας, το βίντεο κατέβηκε από το Instagram. Ο λόγος που κατέβηκε δεν ήταν μόνο το φίλτρο που διαβρώνει την εικόνα των βασιλικών μελών σύμφωνα με το πρωτόκολλο, αλλά και η selfie πόζα της Μέγκαν Μαρκλ. Οι selfie είναι κι αυτές απαγορευμένες από τους κανόνες.

The post Σάλος με βίντεο στο Instagram που απεικονίζει τη Μέγκαν Μαρκλ – Κινητοποιήθηκε το παλάτι για να «κατέβει» appeared first on Peoplegreece.com.

πηγή