Σάββας Πούμπουρας: Λίγο πριν γίνει μπαμπάς μας δείχνει το υπερηχογράφημα της κόρης του

Μια από τις ομορφότερες περιόδους της ζωής του διανύει ο Σάββας Πούμπουρας μαζί με την Αρετή Θεοχαρίδη οι οποίοι μετρούν αντίστροφα για να κρατήσουν στη αγκαλιά τους το πρώτο τους παιδί.

Σήμερα το πρωί o Σάββας δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram το υπερηχογράφημα της κόρης τους γράφοντας στη λεζάντα πως αναρωτιέται αν του μοιάζει:

«Hey baby, δεν ξέρω αν μου φέρνει αυτή η μύτη, το κούτελο ή τα χείλια, αυτό που σίγουρα βλέπω να μου φέρνει είναι το πλατύ χαμόγελο που διακρίνω! Από την άλλη βέβαια μπορεί να το βλέπω μόνο εγώ! Όπως η κουκουβάγια.. το κουκουβαγιόπουλο…» έγραψε.

Δείτε την ανάρτηση του:

View this post on Instagram

“Hey baby..“ __________________________________________________ Δεν ξέρω αν μου φέρνει αυτή η μύτη, το κούτελο ή τα χείλια, αυτό που σίγουρα βλέπω να μου φέρνει είναι το πλατύ χαμόγελο που διακρίνω! 😄 Από την άλλη βέβαια μπορεί να το βλέπω μόνο εγώ! 😂😍 Όπως η κουκουβάγια.. το κουκουβαγιόπουλο… 🦉 🤩😂

A post shared by "Don't imitate.. Innovate." (@savas_poumpouras) on Nov 9, 2019 at 1:34am PST

The post Σάββας Πούμπουρας: Λίγο πριν γίνει μπαμπάς μας δείχνει το υπερηχογράφημα της κόρης του appeared first on Peoplegreece.com.πηγή