Πώς με έβαλε έτσι κάτω; Πώς ανέβηκε έτσι πάνω μου;

Ένα τμήμα από το απολογητικό υπόμνημα του Πέτρου Φιλιππίδη για τη γυναίκα που τον κατηγορεί διαβάστηκε στην εκπομπή «Το Πρωινό». Ο ηθοποιός θα οδηγηθεί ενώπιον δικαστών στις 28 Μαρτίου κατηγορούμενος για έναν βιασμό κατ’ εξακολούθησην και δύο απόπειρες βιασμού.

«Μία από τις φορές που είχε έρθει στο θέατρο και κάτσαμε μετά το πέρας της παράστασης, στο καμαρίνι μου συνομιλώντας, η καταγγέλλουσα ήταν ακόμα πιο εκδηλωτική από τις προηγούμενες φορές. Μπορώ να πω ότι πραγματικά μου άρεσε σαν γυναίκα. Καθόμασταν και οι δύο στον καναπέ που υπήρχε μέσα στο καμαρίνι μου και με κάθε ευκαιρία με άγγιζε στα χέρια, στα μπράτσα, στο πόδι.

Το δυναμικό και πολλά υποσχόμενο βλέμμα της με διαπερνούσε και όλως αίφνης με πλησίασε, ανέβηκε πάνω μου κι άρχισε να με φιλάει. Είμαι απόλυτα ειλικρινής, δεν αντιστάθηκα σε καμία περίπτωση. Αντιθέτως, ανταποκρίθηκα» λέει ο ηθοποιός που αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας στη φυλακή. 
«Δε θα ξεχάσω τι σκέφτηκα εκείνη την πρώτη φορά: “Πώς με έβαλε έτσι κάτω; Πώς ανέβηκε έτσι πάνω μου”. Ήταν επιθετική, δυναμική. Κι εγώ το μόνο που σκέφτηκα ήταν πως ήθελα να ικανοποιήσω…

διαβάστε αναλυτικά και δείτε βίντεο στο ourlife.gr

πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!