Κι όμως οι παίκτες του Survivor αναλαμβάνουν και παιδικά πάρτι! Όχι δε σας γελούν τα μάτια σας ούτε πρόκειται για κάποιο αστείο. Οι παίκτες του πρώτου Survivor οι οποίοι διατηρούν ακόμα στα ύψη τη δημοτικότητά τους, κι ας έχουν ακολουθήσει άλλες δυο σεζόν, δίνουν το παρών σε πάρτι και γίνονται ένα με τους εορτάζοντες και τους καλεσμένους.

Συγκεκριμένα, γνωστή εταιρεία που διοργανώνει ανάμεσα σε άλλα και παιδικά πάρτι δίνει τη δυνατότητα σε όσους επιθυμούν να έχουν στα γενέθλιά τους τούς Kωνσταντίνο Βασάλο, Γιάννη Σπαλιάρα, Σόφη Πασχάλη, Σάρα Εσκενάζη και Ευριδίκη Βαλαβάνη.

Μικροί και μεγάλοι γίνονται μέρος ενός τηλεοπτικού Talent Show με παρουσιαστή τον Δημήτρη Ουγγαρέζο και κριτική επιτροπή τρεις Survivors που απασχολούνται για δύο ώρες. Ο τίτλος του project είναι Kids Got Talent και διαρκεί 3 ώρες.

Το κόστος για ένα καραόκε πάρτι με τρεις παίκτες από το Survivor και τον Δημήτρη Ουγγαρέζο να δίνει το ρυθμό είναι 3.500 ευρώ. Αν επιθυμείς να ζήσεις την εμπειρία του talent show χωρίς διασημότητες, το budget που απαιτείται ανέρχεται στα 500 ευρώ.