Πρώην μοντέλο του Playboy κατεβαίνει για πρόεδρος της Κροατίας

Αλλαγή επαγγέλματος για την Άβα Καραμπάτιτς, η οποία από μοντέλο του Playboy αποφάσισε να «κατέβει» στην πολιτική κονίστρα της Κροατίας. Το δίμετρο μοντέλο ανακοίνωσε ότι κατεβαίνει ως ανεξάρτητη υποψήφιος και στόχος είναι να γίνει η επόμενη πρόεδρος της Κροατίας.

Ο λόγος που οδηγήθηκε σε αυτή την απόφαση είναι «γιατί νιώθω απογοητευμένη με τους πολιτικούς και την κατάσταση που επικρατεί», ενώ κάποιες από τις προεκλογικές της δεσμεύσεις είναι η αποποινικοποίηση της κάνναβης, η απαγόρευση αμβλώσεων μετά την έκτη εβδομάδα κύησης και η αποποινικοποίηση της πορνείας, ώστε το κράτος να κερδίζει από τις ιερόδουλες μέσω των φόρων που θα καταβάλλουν.

View this post on Instagram

💎💥

A post shared by Ava Karabatić (@ava_karabatic_official) on Sep 22, 2019 at 7:32am PDT

31χρονη τηλεπερσόνα ξεκίνησε την προεκλογική της εκστρατεία μέσω social media, όπου ποστάρει φωτογραφίες της στην παραλία και γράφει «Αποφάσισα να κατέβω για πρόεδρος. Έχω τόση στήριξη στο Instagram και σας ευχαριστώ. Η πολιτική είναι η δεύτερη αγάπη μου. Δεν μπορώ να βλέπω άσχημα πράγματα να συμβαίνουν στη χώρα μου, είναι σαν να είμαστε τυφλοί με υγιή μάτια. Οι νέοι μας φεύγουν και οι γεννήσεις μειώνονται».

Διαβάστε περισσότερα στο Ethnos.gr 

 

 

The post Πρώην μοντέλο του Playboy κατεβαίνει για πρόεδρος της Κροατίας appeared first on Peoplegreece.com.πηγή