Από τη Γεωργία Τσίντζα

Ο Αλέξανδρος Δαβιλάς είναι ο 21χρονος ηθοποιός που πρωταγωνιστεί στην πολύ επιτυχημένη τηλεοπτική σειρά του ΑΝΤ1 «Η Επιστροφή» και υποδύεται το εξαφανισμένο παιδί της Μαρίας Παπαχαραλάμους και του Αντώνη Καρυστινού.

Το μεσημέρι της Τρίτης ο Αλέξανδρος βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά και μίλησε για τη ζωή του αποκαλύπτοντας πως είχε αλλάξει πολλά σχολεία γιατί ήταν πολύ ζωηρός και τον έδιωχναν.

Στη συνέχεια της συνέντευξής του αναφέρθηκε στο δίδυμο αδερφό του και το ιδιαίτερο δέσιμο που έχουν μεταξύ τους.

«Έχω ένα δίδυμο αδερφό. Τον λένε Ολύμπιο και έχει τελειώσει ζαχαροπλαστική… Είναι περίεργο να έχεις έναν δίδυμο αδερφό. Ξυπνάγαμε ταυτόχρονα, μιλάγαμε ταυτόχρονα, λέγαμε τα ίδια. Πολλές φορές δε χρειαζόταν να μιλήσουμε καταλαβαίναμε ο ένας τον άλλον. Αυτό σταμάτησε γιατί εγώ άλλαζα συνέχεια σχολεία και εκείνος ερχόταν μαζί μου. Οι γονείς μου αποφάσισαν να τον αφήσουν κάποια στιγμή στο ίδιο σχολείο και εγώ να πάω σε άλλο. Αυτό συνέβη στην Τετάρτη δημοτικού. Η επικοινωνία που είχαμε χάθηκε σε έναν μικρό βαθμό. Αργότερα όταν στα 16-17 άρχισα να μένω στο πατρικό της μαμάς μου τα Σαββατοκύριακα και μετά το σχολείο άρχισα να μένω μόνος μου χάθηκε όλο αυτό. Ακόμα βέβαια είμαστε σε περίεργη κατάσταση. Βρισκόμαστε και δε χρειάζεται να μιλήσουμε, ούτε να κοιταχτούμε, καταλαβαίνουμε ο ένας τον άλλο. Παλιά ήταν τρομακτικό. Βρισκόταν ο αδερφός μου στο Λαγονήσι και εγώ στη Γλυφάδα, εκείνος είχε σπάσει το πόδι του και τον πήρα τηλέφωνο κατευθείαν γιατί το ένιωσα» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Το ισχυρό δέσιμο που περιέγραψε ο πρωταγωνιστής ήταν που έκανε τη Φαίη Σκορδά να αναρωτηθεί πως ήταν η σχέση των δυο αγοριών όταν ερωτευόντουσαν με τον Αλέξανδρο να την ξαφνιάζει με την απάντησή του.

«Ερωτευόμασταν τις ίδιες κοπέλες. Δεν είναι αστείο. Ήταν περίεργο. Την πρώτη φορά τσακωθήκαμε αρκετά. Τη δεύτερη φορά μιλήσαμε. Την τρίτη καταλάβαμε ότι δε γίνεται να συνεχιστεί αυτό και αρχίσαμε να βγαίνουμε με διαφορετικές παρέες, να μην είμαστε τόσο κοντά. Η αγάπη όμως είναι απίστευτη. Είναι άλλο να έχεις αδερφό και άλλο να έχεις δίδυμο.  Είναι σαν να βλέπεις τον εαυτό σου συνέχεια, κάθε μέρα, είναι παρανοϊκό. Ευτυχώς η μαμά μου δε μας έντυνε με τα ίδια ρούχα όσο ήμασταν μικροί», εξήγησε ο Αλέξανδρος Δαβιλάς.

Δείτε το απόσπασμα