Παντρεύτηκε η παρουσιάστρια του ΣΚΑΪ Μαρία Βούσουλα στην Αντίπαρο

H παρουσιάστρια του ΣΚΑΪ, Μαρία Βούσουλα και o δημοσιογράφος Κωνσταντίνος Γεώργιζας ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου στον Άγιο Γεώργιο Αντίπαρου. Κουμπάροι του ζευγαριού ήταν ο διευθυντής ενημερωτικών εκπομπών του καναλιού, Γιάννης Κολοκύθας, η δημοσιογράφος Μαρία Αναστασοπούλου, και μία ακόμη πολύ καλή φίλη της νύφης.

Ο γάμος της παρουσιάστριας και του δημοσιογράφου ήταν παραδοσιακός, με τη νύφη να φτάνει στην εκκλησία με τα πόδια και συνοδευόμενη από μουσικούς, που έπαιζαν βιολί και λύρα, ενώ στην συνέχεια ακολούθησε ένα τρικούβερτο παραδοσιακό νησιώτικο γλέντι που κράτησε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. 

Μία ημέρα πριν τον γάμο, το ζευγάρι έκανε ένα pre wedding πάρτι στην παραλία Φανάρι με χαλαρή διάθεση και πολύ κέφι. Μάλιστα, η κουμπάρα, Μαρία Αναστασοπούλου πόσταρε μια φωτογραφία της στον λογαριασμό της στο Instagram όπου ο γαμπρός φοράει μια λευκή μπλούζα με το σλόγκαν «Goodbye life, welcome wife», την Μαρία Βούσουλα με ένα άλλο που έγραφε «Η νύφη» και τους κουμπάρους επίσης με λευκά μπλουζάκια με τα σλόγκαν «Η κουμπάρα No167», «Η κουμπάρα Νο 168» και «Ο κουμπάρος».

Πηγή: Protothema.gr

πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!