Παιδικές κατασκηνώσεις 2022: Αυτοί είναι οι προσωρινοί πίνακες με τα μητρώα δικαιούχων και παρόχων


Αναρτήθηκαν οι προσωρινοί πίνακες για τις παιδικές κατασκηνώσεις 2022, όπου περιλαμβάνουν τα μητρώα δικαιούχων και παρόχων και βρίσκονται στον ιστότοπο της Δημόσιας Υπηρεσίας Απασχόλησης (ΔΥΠΑ).

Έτσι, οι δικαιούχοι και οι πάροχοι, που κατέθεσαν ηλεκτρονική αίτηση συμμετοχής, έχουν δικαίωμα υποβολής ένστασης κατά των αποτελεσμάτων από τη Δευτέρα 6 Ιουνίου, στις 10:00, μέχρι την Τετάρτη 8 Ιουνίου, στις 15:00, αποκλειστικά ηλεκτρονικά, μέσω της Ενιαίας Ψηφιακής Πύλης της Δημόσιας Διοίκησης (gov.gr).

Δείτε ΕΔΩ τους προσωρινούς πίνακες για τις παιδικές κατασκηνώσεις 2022
Επίσης, δικαιολογητικά, που συνοδεύουν τις ενστάσεις δικαιούχων και παρόχων, σαρώνονται και συνυποβάλλονται με την αίτηση αποκλειστικά ηλεκτρονικά, ενώ το πρόγραμμα θα υλοποιηθεί από τις 15 Ιουνίου έως τις 3 Σεπτεμβρίου για τα παιδιά τυπικής ανάπτυξης και έως τις 20 Σεπτεμβρίου για τα παιδιά με αναπηρία με ποσοστό 50% και άνω.

Η μέγιστη διάρκεια διαμονής είναι 15 συνεχόμενες ημέρες, (συμπεριλαμβανομένων και των ημερών προσέλευσης και αναχώρησης), ενώ στις κατασκηνώσεις που λειτουργούν στους πυρόπληκτους Δήμους Ιστιαίας-Αιδηψού και Μαντουδίου-Λίμνης-Αγ. ‘Αννας η διαμονή μπορεί να διαρκεί έως 30 συνεχόμενες ημέρες.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της ΔΥΠΑ, οι δικαιούχοι επιδοτούνται για τη διαμονή των ωφελούμενων παιδιών τους σε παιδική κατασκήνωση του μητρώου παρόχων της ΔΥΠΑ με τη χορήγηση επιταγής διαμονής σε παιδικές κατασκηνώσεις, η οποία έχει τη μορφή ενός μοναδικού ηλεκτρονικού κωδικού αριθμού.

Ωφελούμενοι είναι τα παιδιά των δικαιούχων που έχουν γεννηθεί από 01/01/2006 έως 14/06/2016.

Ο συνολικός αριθμός των παιδιών που θα φιλοξενηθούν σε παιδικές κατασκηνώσεις είναι 70.000 και ο συνολικός προϋπολογισμός του προγράμματος ανέρχεται στα 35 εκατ. ευρώ.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τους όρους και τις προϋποθέσεις, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφτούν τον ιστότοπο της ΔΥΠΑ (https://www.oaed.gr/paidikes-kataskinwseis).

newsbeast.gr

πηγήΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!