Ούτε που το πίστευα ότι μπορεί να με επηρεάζει τόσο πολύ ο αποχαιρετισμός

Την προσεχή Παρασκευή η Δανάη Μπάρκα ρίχνει αυλαία, για φέτος, με το «Πάμε Δανάη» και σήμερα έκανε στο Instagram έναν απολογισμό από τη μέρα που έκανε το πρώτο της δοκιμαστικό.

«12 μήνες πριν. Το τέλος του πρώτου δοκιμαστικού. Στη Συγγρου,στα κεντρικα του @megatvcom . Τότε κοιτούσα μια κάμερα(για πρώτη φορά στην ζωή μου) και ήξερα ότι μιλάω σε δικούς μου ανθρώπους στο δίπλα δωμάτιο..

40 εβδομάδες μετά λέμε “Καλημέρα” σε χιλιάδες ανθρώπους που μπορεί να είναι μόνοι,μπορεί να έχουν προβλήματα,μπορεί να έχουν νεύρα,μπορεί να έχουν πένθος,μπορεί να έχουν θλίψη,μπορεί να νιώθουν αδύναμοι,μπορεί να νιώθουν ανασφαλείς,μπορεί να δουλεύουν απ το σπιτι,μπορεί οτιδήποτε..και ξέρω ότι «χρέος» μας είναι να μεταδώσουμε ένα χαμόγελο,έναν ανοιχτό διάλογο,μια είδηση,πολλά γέλια,να μεταφέρουμε τα νέα ανθρώπων που θαυμάζουμε,να κάνουμε χιούμορ,να ταυτιστούμε,να συγκινηθούμε,να τα ζήσουμε όλα.

Ξέρω ότι απευθυνόμαστε σε ανθρώπους που δεν είναι γνωστοί μου,όπως τότε,αλλά είναι τελικά «δικοί μου» και με έμαθαν το ίδιο καλά. Άλλωστε μαζί περάσαμε μια ολόκληρη χρόνια,μαζί γελάσαμε,μαζί κλάψαμε,μαζί παρεξηγηθήκαμε,μαζί αποχαιρετήσαμε ανθρώπους,μαζί σοκαριστήκαμε απ την επικαιρότητα,μαζί γελάσαμε,μαζί γίναμε πιο δυνατοί,μαζί ξεπεράσαμε μέρες άσχημες έχοντας στόχο την επικοινωνία και την αισιοδοξία.

Ούτε που το πίστευα ότι μπορεί να με επηρεάζει τόσο πολύ ο «αποχαιρετισμός»..έστω και για λίγο. 4 και σήμερα λοιπόν κι οφείλω πολλά ευχαριστώ σε ανθρώπους που θα αναφέρω σιγά σιγά..αλλά το μεγαλύτερο ευχαριστώ σε εσάς τους «αγνώστους» που γίνατε οι πιο αγαπημένοι μου γνωστοί. Όπως έτρεμε εκεί το πόδι μου,12 μήνες πριν κι έτρεχα κλαίγοντας από άγχος στο σπιτι μου μετά…έτσι τρέμει και τώρα,12 μήνες μετά από συγκίνηση και ευτυχία κι ευγνωμοσύνη.

Είναι μεγάλη ευλογία η επικοινωνία,είναι μεγάλη ευλογία η επαφή με τους ανθρώπους,είναι μεγάλη ευλογία η ωραία παρέα,είναι μεγάλη ευλογία να θυμόμαστε ότι είμαστε άνθρωποι και οτιδήποτε κι αν συμβεί έχουμε ο ένας τον άλλον.

Μοιρασμένη χαρά,διπλή χαρά. Μοιρασμένος πόνος,μισός πόνος. και στα δυσκολα,τις πρέπει να λεμε;; «ΠΑΜΕ».πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!