Ουγγαρέζος: Ήξεραν όλοι ότι με απατάει εκτός από μένα

Δίχως ίχνος κόμπλεξ εμφανίστηκε στις τηλεοπτικές κάμερες ο Δημήτρης Ουγγαρέζος. Ο παρουσιαστής αναφέρθηκε στην τωρινή του σχέση με την Ιλένια Γουίλιαμς ενώ δεν είχε κανένα πρόβλημα να παραδεχθεί ότι στο παρελθόν έμαθε ετεροχρονισμένα ότι η τότε σύντροφός του τον είχε απατήσει.

«Φυσικά και μου έχει συμβεί να ξέρουν όλοι ότι η σύντροφός μου με απατάει κι εγώ όχι. Όταν το έμαθα ήταν αργά. Δεν είχα κοιτάξει κινητό, αν το είχα κάνει ίσως να είχα διασώσει κάποια πράγματα», τόνισε με αφοπλιστική ειλικρίνεια στην κάμερα του Alpha (για την εκπομπή happy day) ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.

Παράλληλα αναφέρθηκε και στην σχέση του αυτή την περίοδο με την Ιλένια Γουίλιαμς: «Ανεξαρτήτως δουλειάς, με την Ιλένια έχουμε ο καθένας τον δικό του χρόνο. Εάν η Ιλένια θέλει να βγει με τις φίλες της ή εγώ με τους δικούς μου φίλους… Είμαστε μαζί, απλά στις 10 ώρες, θα είμαστε έξι ώρες μαζί και τις τέσσερις ώρες θα είμαι εγώ με τους φίλους μου κι εκείνη με τους δικούς της».

Μάλιστα, πρόσθεσε πως: «…προσέχω τα πάντα περισσότερο για να μην εκτεθούμε. Μη μας πουν ότι γίνεται κάτι το οποίο το έχουν καταλάβει όλοι οι άλλοι εκτός από μένα. Αλλά είναι και στον άνθρωπο αυτό, έχω εμπιστοσύνη στην Ιλένια».

 

 

 

topontiki

πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!