Στην Ελένη Μενεγάκη ήταν καλεσμένη σήμερα η Αθηνά Οικονομάκου. Η όμορφη ηθοποιός μίλησε για τα πρώτα γενέθλια του γιου της Μάξιμου αλλά και για το εάν σκέφτεται να κάνει δεύτερο παιδί. Όπως αποκάλυψε ένα αδερφάκι για τον Μάξιμο δεν είναι στα άμεσα σχέδια της όμως εάν το κάνει θέλει να το κάνει σχετικά άμεσα έτσι ώστε τα αδέρφια να μην έχουν μεγάλη διαφορά ηλικίας.

«Θέλω να κάνω σίγουρα κι’άλλο παιδί, εύχομαι να συμβεί, αλλά όχι ακόμα. Είμαστε πολύ καλά με το ένα, ξέρω ότι θα είναι πολύ δύσκολο με τα δύο γιατί ξέρω ότι ένα ίσον κανένα, ωστόσο επειδή και εγώ έχω αδερφό και ξέρω πώς είναι να μην έχεις επειδή έχω φίλους που είναι μοναχοπαίδια. Ξέρω πώς ένα δεύτερο παιδάκι βοηθάει πάρα πολύ και στην ψυχοσύνθεση σου, στο να μην είσαι τόσο ανταγωνιστικός, στο να μοιράζεσαι πράγματα, γενικότερα είναι καλό για ένα παιδί»

‘Όταν την ρώτησε η Ελένη Μενεγάκη εάν ο σύζυγος της, Φίλιππος Μιχόπουλος θέλει ένα δεύτερο παιδί η ηθοποιός απάντησε χαρακτηριστικά «Ο άντρας μου θέλει χθες, με το που γέννησα μου λέει, ωραία τώρα μπορούμε να κάνουμε το επόμενο;»!

Δείτε το απόσπασμα στο video παρακάτω: