Ξέσπασε σε κλάματα η Ναταλί Κάκκαβα: Έχω χάσει όλη μου την οικογένεια, δεν έχω κανέναν εν ζωή


Η Ναταλί Κάκκαβα, μιλώντας στις κάμερες μετά την αποχώρηση της από το live του J2US, μίλησε για την ξαφνική αποχώρηση της Ντόρας Κουτροκόη, αλλά και στην απώλεια των γονιών της, ξεσπώντας σε κλάματα .

«Το να χάνει ένας άνθρωπος τη δουλειά του είναι κάτι πολύ λυπηρό. Αλλά θα μου επιτρέψεις, επειδή έχω κι εγώ την εμπειρία μου από το συγκεκριμένο κανάλι κι έχω μια φορά τοποθετηθεί, δεν θα ήθελα να κάνω κανένα άλλο σχόλιο. Ότι έγινε, έγινε, αφορά το παρελθόν. Θα πω μόνο ότι είναι άδικο και δύσκολο να χάνει τη δουλειά της μια γυναίκα που είναι μόνη της και μεγαλώνει μόνη της ένα παιδί. Είναι άσχημα πράγματα αυτά» είπε σχετικά με την απόλυση της Ντόρας Κουτροκόη από τον ΣΚΑΪ.

«Έχω χάσει όλη μου την οικογένεια, δεν έχω κανέναν εν ζωή. Μέσα σε τρία χρόνια έφυγαν οι παππούδες μου που με μεγάλωσαν και η μητέρα μου. Είχα χάσει τον μπαμπά μου πολύ νωρίς. Οπότε αυτή η μοναξιά είναι κάτι που με στοιχειώνει και κάτι που δεν ξεπερνιέται ποτέ. Είμαι ένα δέντρο που έχω φυλλωσιά και κλαδιά αλλά δεν έχω ρίζες… Όταν έρχονται τα Χριστούγεννα και δεν υπάρχει η λέξη μαμά να την πάρεις τηλέφωνο να πεις χρόνια πολλά είναι δύσκολο…» είπε και «λύγισε».

πηγήΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!