Ντακότα Τζόνσον: Ο κόσμος την αποθεώνει για τα όσα είπε στην Έλεν Ντετζένερις και την έκανε να νιώσει άβολα

Την περασμένη Πέμπτη η Ντακότα Τζόνσον βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή της Έλεν Ντετζένερις κι εκεί υπήρξε μια στιχομυθία που έφερε σε άβολη θέση την παρουσιάστρια, κι ενώ ο στόχος της ήταν να φέρει σε άβολη θέση η ίδια την Τζόνσον.

Προσφάτως η Ντακότα γιόρτασε στο Λος Άντζελες τα 30α της γενέθλια. Κατά την παρουσία της στο The Ellen Show, η Ντετζένερις γύρισε και της είπε «γιατί δεν με κάλεσες;» για να πάρει μια απάντηση που δεν περίμενε.

«Όχι, κάνεις λάθος. Δεν σε είχα καλέσει πέρσι και μου την είπες όταν είχα έρθει. Δεν ήξερα ότι ήθελες να σε καλέσω, δεν ήξερα αν με συμπαθείς. Σε κάλεσα όμως φέτος και δεν ήρθες. Είμαι σίγουρη. Ρώτα όποιον θες. Ρώτα τον παραγωγό σου».

Κι όπως αποδείχτηκε, η Ντακότα είχε όντως καλέσει την Έλεν και η παρουσιάστρια δεν μπόρεσε να πάει. Η συζήτησή τους έγινε κάπως άβολη, αλλά γρήγορα ξεπεράστηκε το θέμα με την Ντακότα να λέει στην Έλεν ότι η αγαπημένη της κωμικός είναι η Τιγκ Νοτάρο.

Ο τρόπος που χειρίστηκε το θέμα η Ντακότα προκάλεσε πολλά θετικά σχόλια και έδωσε ευκαιρία σε πολλούς να κριτικάρουν την Έλεν. Ιδίως από τη στιγμή που φάνηκε ότι ο λόγος που δεν πήγε στο πάρτι της Ντακότα ήταν για να δει αγώνα του NFL με τον Τζορτζ Μπους.

The post Ντακότα Τζόνσον: Ο κόσμος την αποθεώνει για τα όσα είπε στην Έλεν Ντετζένερις και την έκανε να νιώσει άβολα appeared first on Peoplegreece.com.πηγή