Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου: Ο χωρισμός που την οδήγησε στην Αμερική και οι δύσκολες στιγμές που βίωσε


Για την περίοδο που πήγε να ζήσει στην Αμερική, τους τραυματισμούς, αλλά και την κατάθλιψη με την οποία “φλέρταρε” μίλησε η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου στη συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό ΟΚ! και τον δημοσιογράφο Μιχάλη Ροδόπουλο

«Πριν από τέσσερα χρόνια πέρασα μια τέτοια περίοδο. Είχα έναν δύσκολο χωρισμό και έφυγα, πήγα στο Μαϊάμι. Μου άρεσε παρά πολύ η Αμερική αλλά είχα οικονομικές δυσκολίες. Έπρεπε να επιστρέψω στην Ελλάδα, να βγάλω κάποια χρήματα ώστε να μπορώ να γυρίσω και να ζω με ασφάλεια εκεί. Θα πήγαινα στο Λος Άντζελες αυτή τη φορά. Όχι για να γίνω σταρ του Χόλιγουντ, δεν έχω τέτοιες ψευδαισθήσεις. Ήθελα να ζήσω την εμπειρία. Θα έβρισκα ένα πρακτορείο ώστε να μπορώ να δουλεύω ως μοντέλο και θα έκανα workshop και σεμινάρια υποκριτικής. Γυρνώντας ήταν μια πολύ μεταβατική περίοδος για μένα» ανέφερε αρχικά η ηθοποιός.

«Έμεινα σε μια φίλη μου για λίγο και μετά βρήκα ένα δικό μου σπίτι, αλλά δεν μου άρεσε ούτε ο χώρος που έμενα. Και ξαφνικά κάπως η καθημερινότητα είχε αρχίσει να με φθείρει. Κάθε μέρα φωτογραφίσεις, αμέτρητες ώρες με τακούνια, δεν το άντεχα πια. Μετά ήρθαν και οι τραυματισμοί και αποτελειώθηκα. Έπαθα ένα διάστρεμμα στο πόδι, όπου όχι μόνο δεν μπορούσα να δουλέψω, αλλά ούτε και να κάνω γυμναστική. Είναι μαρτυρικό για μένα να κάθομαι χωρίς να μπορώ να κάνω κάτι» πρόσθεσε η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου.

«Μετά ήρθε και η ρήξη χιαστού στο ίδιο πόδι, οπότε ένα 6μηνο ένιωθα ανήμπορη, είχα υποτροπές, έκανα καθημερινά φυσιοθεραπείες. Εκεί λοιπόν που συνήλθε κάπως το πόδι μου και είχα αρχίσει να ψιλοδουλεύω, σκάει η καραντίνα. Είχα πάει Λος Άντζελες να κάνω κάποια ραντεβού και θα έφευγα κατευθείαν Μιλάνο για κλεισμένη δουλειά. Ακυρώνεται το Μιλάνο, κλείνουν όλα και τότε είναι που κάνω σχέση. Προέκυψε τελείως τυχαία και έμεινα εδώ. Ήταν για καλό, οπότε δεν μου έμεινε κάποιο απωθημένο. Βρήκα έναν άνθρωπο που με κάνει ευτυχισμένη και με βοήθησε να βγω ψυχολογικά από όλο αυτό που βίωνα» κατέληξε για το πως ήρθε στη ζωή της ο Κώστας Πηλαδάκης.

διαβάστε περισσότεραΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!