Νίκος Γαλανός: Ο τσακωμός του με την Αλίκη Βουγιουκλάκη «εξαιτίας» της Καρέζη

Ο γοητευτικότατος Νίκος Γαλανός βρέθηκε στο Ενώπιος Ενωπίω το βράδυ της Δευτέρας και σε αυτή τη λίγο περισσότερο από μια ώρα διάρκεια της εκπομπής, είχε να πει πολλά για τον παλιό ελληνικό κινηματογράφο. Πάντοτε μέσα από τη δική του θέση και οπτική.

Σε μια από τις ιστορίες που ανέφερε, ο Νίκος Γαλανός μας αποκάλυψε ότι η Αλίκη Βουγιουκλάκη είχε ενοχληθεί μαζί του μια εποχή που ήταν στην ίδια ταινία, επειδή μιλούσε στον ενικό σε εκείνη, ενώ στην Καρέζη, με την οποία ήταν στο θέατρο την ίδια περίοδο, της μιλούσε στον πληθυντικό.

«Με την Αλίκη Βουγιουκλάκη κάναμε 4-5 ταινίες και αρκετά θεατρικά, είχαμε μια πολύ όμορφη σχέση. Μετά από κάποια χρόνια που η Αλίκη αποφάσισε να αλλάξει παρτενέρ και να μην παίζει με τον Δημήτρη Παπαμιχαήλ, ήταν αναμενόμενο ότι όποιος πήγαινε μοιραία θα ακολουθούσε ένα έτσι γκελ στον πολύ κόσμο. Της Αλίκης της άρεσε να φλερτάρει με όλο τον κόσμο.

Ήταν ένας άνθρωπος που τη γέμιζε αυτό, της πήγαινε. Όπως της άρεσε το χειροκρότημα, ήθελε να είναι επιθυμητή. Και το θεωρώ πολύ φυσιολογικό για κάθε γυναίκα και για κάθε άντρα. Δεν υπήρξαμε ποτέ ζευγάρι, μείναμε φίλοι. Δεθήκαμε πολύ με την Αλίκη, υπήρξε αληθινή φιλία μεταξύ μας. Εγώ σεβάστηκα την Αλίκη ακόμα και μετά τον θάνατό της. Δεν θα έλεγα ποτέ τίποτα για κανέναν άνθρωπο.

Όταν έπαιζα στην «Ιστορία του Ιρκούτσκ» με τον Καζάκο και την Καρέζη, στην Τζένη μιλούσα στον πληθυντικό. Με την Αλίκη Βουγιουκλάκη υπήρξε αυτή η χημεία στην πρώτη μας συνεργασία, στο «Ένα αστείο κορίτσι», αλλά συγχρόνως υπήρχε και μια κόντρα περίεργη. Από την πρώτη στιγμή μιλάγαμε στον ενικό, αφού η Αλίκη σου έδινε μια άμεση οικειότητα.

Οπότε, μια μέρα, σε ένα γύρισμα, μου λέει «να σε ρωτήσω κάτι, στην Τζένη μιλάς στον ενικό ή στον πληθυντικό;». Όπα, λέω, κάτι δεν πάει καλά εδώ. Της λέω «να σας πω, κυρία Βουγιουκλάκη…» και μου απαντάει «όχι, εμένα δεν με πειράζει, δικαίωμά σου. Εμείς συνεργαζόμαστε εδώ, εκεί στο θέατρο είσαι με την Τζένη».

Της είπα ότι «τις περισσότερες φορές της μιλάω στον πληθυντικό, αλλά αν θέλετε σας μιλάω και εσάς στον πληθυντικό, δεν έχω κανένα πρόβλημα». Και τσακωθήκαμε σε σημείο να έχουμε σκηνές ερωτικές μετά κι εγώ να είμαι στο… κυρία Βουγιουκλάκη. Μέχρι που μετά από 3-4 γυρίσματα, ξέσπασε, με έβρισε και ηρεμήσαμε».

The post Νίκος Γαλανός: Ο τσακωμός του με την Αλίκη Βουγιουκλάκη «εξαιτίας» της Καρέζη appeared first on Peoplegreece.com.

πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!