Μόνο ντροπή! Influencers ποζάρουν σχεδόν γυμνές στην απαγορευμένη ζώνη του Τσερνόμπιλ

Από τη μία το impact της σειράς «Chernobyl» του ΗΒΟ και από την άλλη τα social media έβαλαν ξανά την Ουκρανία στον παγκόσμιο τουριστικό χάρτη, ωστόσο, με εκδηλώσεις και συμπεριφορές που έχουν ήδη θεωρηθεί ανάρμοστες, προκαλώντας κατακραυγή.

Γιατί; Διότι στον τόπο που το πυρηνικό δυστύχημα τον Απρίλιο του 1986 μετέτρεψε την πόλη σε απέραντο νεκροταφείο, με σχεδόν 4.000 νεκρούς και 100.000 ανθρώπους να αναγκάζονται να εγκαταλείψουν άρον – άρον τις εστίες τους για να σωθούν, κάποιοι τις θεωρούν κομμάτι του σκοτεινού τουρισμού τους, όπου τους επιτρέπεται να φωτογραφίζονται γυμνοί για να κερδίζουν likes.

Περιπτώσεις συγκεκριμένων influencers απασχολούν εδώ και μερικές μέρες τα ΜΜΕ σε παγκόσμια κλίμακα για την έλλειψη ντροπής, συναίσθησης και σεβασμού του τόπου που έγινε ο τάφος χιλιάδων.

Κάποιες από τις συγκεκριμένες «πρωταγωνίστριες» του Instagram δεν δίστασαν να βγάλουν την στολή προστασίας από τη ραδιενέργεια και να ποζάρουν με τα εσώρουχά τους σε σημεία που στοίχειωσαν μετά τη χειρότερη πυρηνική καταστροφή που γνώρισε ποτέ ο πλανήτης…

Τα διεθνή ΜΜΕ καταδικάζουν αυτού του είδους την ασεβή μόδα και σχεδόν απαιτούν από τους influencers περισσότερο σεβασμό και διακριτικότητα στις εκδηλώσεις τους στα κοινωνικά δίκτυα, κατά τη διάρκεια των τουριστικών περιηγήσεων τους στην Ουκρανία και στην πόλη Τσερνόμπιλ, ειδικώς…

The post Μόνο ντροπή! Influencers ποζάρουν σχεδόν γυμνές στην απαγορευμένη ζώνη του Τσερνόμπιλ appeared first on Peoplegreece.com.

πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!