Μία άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη με άφθονες αποκαλύψεις έδωσε γνωστή ηθοποιός. Χθες βράδυ στην Ελεονώρα Μελέτη μίλησε «έξω από τα δόντια» και προκάλεσε αίσθηση.

Ο λόγος για τη ΔΔήμητρα Παπαδήμα, η οποία ανάμεσα σε άλλα αναφέρθηκε στα δύσκολα παιδικά της χρόνια και τη ζωή της.

Ωστόσο φρόντισε να προκαλέσει αίσθηση μιλώντας για την ιδιαίτερη κατάχρηση της ζωής της, την οποία χαρακτήρισε ως την πιο «φυσιολογική»! Αναλυτικά η ηθοποιός σημείωσε:

«Αυτή που κάνει τους ανθρώπους ενήλικες πια σε κάποια ηλικία, δεν έχουν απωθημένα και είναι κανονικοί άνθρωποι. Ο έρωτας! Δεν ξέρω αν λέγεται σεξ ή έρωτας, αυτή την κατάχρηση έχω κάνει. 26 χρόνια είμαι με τον Γιάννη, πριν τα 26 όμως; Από τα ποτά, ναρκωτικά, τσιγάρα και τα λοιπά, το σεξ, ο έρωτας είναι υγεία. Σεξ, έρωτας, δεν ξέρω… Αυτή την κατάχρηση έχω κάνει στη ζωή μου! Χωρίς ανταλλάγματα, το έκανα με την ψυχή μου, δεν ζητούσα τίποτα. Ήμουν έξι χρόνια με έναν μεγαλοσκηνοθέτη, είδες ποτέ να κάνω ταινία μαζί του; Όταν είμαι καλά είμαι πιστή, όταν δεν είμαι καλά, δεν είμαι πιστή… Οι σύντροφοί μου σκασίλα μου αν ξέρουν ότι δεν είμαι πιστή. Τώρα τι θα σου πω αν έχω απιστήσει τον Γιάννη Μποσταντζόγλου; Είναι ο άντρα της ζωής μου…»